Follow us

7 γνωστοί Έλληνες που έχασαν από 17 κιλά και πάνω (εικόνες πριν και μετά)

Ο λόγος και ο τρόπος που τα έχασαν.

Celebrity απώλεια βάρους

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες που έχουν κατά καιρούς μιλήσει για τις δικές τους προσπάθειες να χάσουν κιλά. Με θέληση, πείσμα και σωστή καθοδήγηση αποδεικνύουν πως είναι εφικτό να πετύχει ο καθένας τον δικό του στόχο όσον αφορά το βάρος.

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της συνεργάτιδας της Κατερίνας Καινούργιου | Η απώλεια 33 κιλών

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όσους έχουν αναφερθεί ανοιχτά στην απώλεια κιλών τους και έχουν χάσει περισσότερα από 17 κιλά, κατόπιν δικής τους επιλογής. Παρόλο που ελάχιστη σημασία έχει ο αριθμός της ζυγαριάς και το βάρος στο οποίο αισθάνεται καλά ο καθένας διαφέρει, εμάς μας αρέσουν όπως κι αν είναι.

Ελεάννα Τρυφίδου | Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της (pics πριν & μετά)

Τζωρτζέλα Κόσιαβα - 33 κιλά

Πριν

Μετά

Το μόνο που έκανα ήταν να κόψω τα γλυκά. Χωρίς τη ζάχαρη έχασα 33 κιλά".

Έλντα Πανοπούλου - 30 κιλά

Πριν

Μετά

Έχασα κιλά όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου".

Αντώνης Λουδάρος - 40 κιλά

Πριν

Μετά

Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου".

Σοφία Βόσσου - 32 κιλά

Πριν

Μετά

Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά".

Πάνος Καμένος - 43 κιλά

Πριν

Μετά

Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση, και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω και κάποια κιλά και να αλλάξω και τη ζωή μου".

Γιώργος θεοφάνους - 17 κιλά

Πριν

Μετά

Εγώ δεν πιστεύω στις χημικές δίαιτες. Έκανα μία δίαιτα που την κάνει η μισή Κύπρος… και φίλε σε εμένα έπιασε. Ξεκινάς και μετράς αμαρτίες μέσα στη μέρα… Δεν κάνει να κάνεις πολλές αμαρτίες. Δικαιούσαι να κάνεις 15 αμαρτίες μέσα στη μέρα. Όχι μία πίτσα ή σουβλάκια… Για παράδειγμα ένα κουτάλι λάδι είναι σα δύο αμαρτίες! Από το Μάρτη μήνα σε αυτό το κομμάτι είμαι αναμάρτητος. Έχω χάσει 17 κιλά από το Μάρτη. Χάνω ένα κιλό τη εβδομάδα! Έχω βιλιαράκι με τις αμαρτίες, θα σου το στείλω. Το λάδι είναι πολύ βασικό. Τρώω πολλά πράγματα και δεν έχει ωράριο και ποσότητες".

Ελεάννα Τρυφίδου - 33 κιλά

Πριν

Μετά

Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα, η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός, ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα "ελεύθερο” χωρίς βέβαια να το χρειάζεται…Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή… νικήτρια μιας καλύτερης ζωής".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ