Follow us

Robert Pattinson - Kristen Stewart: Οι νέες εξελίξεις

O Robert πουλάει το σπίτι και η Stewart κλαίει απαρηγόρητη!

Robert Pattinson - Kristen Stewart: Οι νέες εξελίξεις

Τι γίνεται ανάμεσα στο ζευγάρι;

Ένα μήνα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της παράνομης σχέσης της Κρίστεν Στιούαρτ με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλη στην οποία έμενε με την επί τρία χρόνια αγαπημένη του.

Το υπερπολυτελές σπίτι στην περιοχή Los Felis του Los Angeles κοστίζει 6,3 εκατομμύρια δολάρια και σε αυτό συγκατοικούσαν ο Πάτινσον με τη Στιούαρτ τον τελευταίο ένα χρόνο, όμως, αμέσως μετά το σκάνδαλο, ο 26χρονος ηθοποιός το είχε εγκαταλείψει: «Είπε ότι είναι γεμάτο αναμνήσεις από την Κρίστεν και δεν μπορεί να το αντέξει αυτό» αναφέρει στο Us Magazine πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρόκειται να πουλήσει την έπαυλη.

Ωστόσο, άλλη πηγή αναφέρει στο περιοδικό πως το πρώην ζευγάρι έχει -τηλεφωνικές τουλάχιστον- επαφές, προσθέτοντας πως ο Ρόμπερτ Πάτινσον τρέφει ακόμα συναισθήματα για την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά ταινιών Twilight: «Ο Ρομπ δεν τη μισεί για ό,τι συνέβη και δεν είναι θυμωμένος μαζί της… Απλά δεν καταλαβαίνει γιατί εκείνη έκανε ό,τι έκανε. Την αγαπάει και τη σκέφτεται συνεχώς». Όσο για τη Στιούαρτ: «Κοντεύει να καταρρεύσει. Δεν κοιμάται καθόλου, μένει σχεδόν κάθε βράδυ ξάγρυπνη κλαίγοντας» λέει φιλικό της πρόσωπο στο ίδιο περιοδικό.

Παράλληλα, άλλο αμερικανικό έντυπο αναφέρει πως, μετά από εβδομάδες προσπαθειών από μέρους της, ο Πάτινσον δέχθηκε τελικά να τη συναντήσει από κοντά: «Νιώθει άσχημα για εκείνη και είναι έτοιμος να τη συναντήσει κατά πρόσωπο και να μιλήσουν για όλα όσα έχουν συμβεί» αναφέρει το δημοσίευμα.

Διάβασε όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες στο Yupiii.gr



Διάβασε επίσης:
Robert Pattinson: "Είμαι άστεγος"
Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χωρίζουν οριστικά;
Kristen Stewart - Robert Pattinson: The Sequel
Η Kristen Stewart παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson!
Απαρηγόρητος ο Robert Pattinson


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ