Follow us

Karl Lagerfeld: Το junk food είναι περισσότερο επικίνδυνο από την ανορεξία

Δες το βίντεο!

Karl Lagerfeld: Ένα concept store αφιερωμένο στον ίδιο

Δες το βίντεο!


Δεύτερο σπίτι του φαίνεται να έχει κάνει ο Karl Lagerfeld τη μικρή οθόνη, καθώς μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, ο σχεδιαστής δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη.

Στο Channel 4 και τη δημοσιογράφο Cathy Newman, ήταν η πιο πρόσφατη συνέντευξη του εκκεντρικού σχεδιαστή, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο για την έκθεση του project “The Little Black Jacket”, που πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία.

Σε ερώτηση της Newman σχετικά με τη νευρική ανορεξία ο σχεδιαστής του οίκου Chanel χαρακτήρισε το θέμα “γελοίο” και συμπλήρωσε, πως “Κανείς δε συνεργάζεται με ανορεξικά μοντέλα. Το θέμα της ανορεξίας δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Τα κορίτσια που πάσχουν από αυτό έχουν οικογενειακά προβλήματα ή κάτι σχετικό”.

Προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, ο Lagerfeld συνέχισε λέγοντας: “Στη Γαλλία υπάρχει περίπου ένα 1% κοριτσιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανορεξίας, ενώ παράλληλα πάνω από το 30% είναι υπέρβαρα. Πιστεύω ότι το να τρώει κανείς junk food μπροστά από μία τηλεόραση είναι περισσότερο επικίνδυνο και επιβλαβές για την υγεία αυτών των κοριτσιών”.

Ερωτώμενος αν ο ίδιος αισθάνεται ένα μερίδιο ευθύνης σχετικά με τα πολύ αδύνατα μοντέλα με τα οποία συνεργάζεται, ο Lagerfeld απάντησε αινιγματικά: “Αν η Twiggy εμφανιζόταν σήμερα, όλοι θα έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ αδύνατη”.

Δες παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη του Karl Lagerfeld:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ