Follow us

Nicolas Ghesquiere VS Balenciaga

Ορίστηκε η ημερομηνία της πολυαναμενόμενης δίκης

Nicolas Chesquiere: Ο οίκος Balenciaga με «ξεζούμισε»

Ορίστηκε η ημερομηνία της πολυαναμενόμενης δίκης

Τέλος Ιουνίου είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον οίκο Balenciaga να μηνύει τον Nicolas Ghesquiere. Λίγο αργότερα οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με αποτέλεσμα σήμερα να ανακοινωθεί η ημερομηνία της πολυαναμενόμενης δίκης. Ο πρώην creative director του Balenciaga και ο οίκος θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο στις 15 Οκτωβρίου.

Ο γαλλικός οίκος ζητά ως αποζημίωση από τον σχεδιαστή το ποσό των 7 εκατ. ευρώ εξαιτίας δηλώσεων που έκανε ο ίδιος σε σε συνέντευξή του λίγο μετά την αποχώρησή του, ασκώντας σκληρή κριτική για το management του διάσημου label. Στην ίδια συνέντευξη ο Ghesquiere είχε πει χαρακτηριστικά: «O οίκος Balenciaga με 'ξεζούμισε'», δήλωσε που ενόχλησε ιδιαιτέρως τα ανώτερα στελέχη του διάσημου fashion house.

«Ο οίκος Balenciaga δεν ήθελε ο creative director του να δικαιολογήσει την αποχώρησή του κατηγορώντας τον οίκο για τον οποίο εργαζόταν», γράφουν τα δικαστικά έγγραφα.

Η ακροαματική διαδικασία δεν αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους, ενώ η ετυμηγορία δε θα ανακοινωθεί νωρίτερα από την Άνοιξη του 2014.


Διάβασε επίσης:
Nicolas Ghesquiere: Ο οίκος Balenciaga με «ξεζούμισε»
Balenciaga by Alexander Wang: Η πρώτη καμπάνια
Πού θα βρεις την Balenciaga τσάντα της Nicole Richie στη μισή τιμή;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ