Follow us

Οι τάσεις της μόδας για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014

Όλα όσα είδαμε στα πιο διάσημα catwalks και στυλιστικά tips για το πώς θα υιοθετήσεις τις νέες τάσεις

Οι τάσεις της μόδας για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2014

Όλα όσα είδαμε στα πιο διάσημα catwalks και στυλιστικά tips για το πώς θα υιοθετήσεις τις νέες τάσεις

Αυτή τη νέα σεζόν περιμέναμε πώς και πώς για να μας φτιάξει το κέφι – αρχής γενομένης από το look μας! Οι σχεδιαστές ανταποκρίθηκαν παρουσιάζοντας αισιόδοξο ροζ, καλλιτεχνικά ή ρομαντικά μοτίβα, γοητευτικό πράσινο, ανανεωμένο φολκλόρ... Αυτά, μα και άλλα τόσα, βγαλμένα από την καρδιά μιας νέας μόδας, που δείχνει να χτυπά ακριβώς στο ρυθμό που θέλουμε.

Πηγή: Mirror Magazine


[gallery ids="75243,75244,75245,75246,75247,75248,75249,75250,75251,75252,75253,75254"]

Θέρετρο Τέχνης: Οι σύγχρονες εικαστικές ανησυχίες μεταφέρονται από τον καμβά στο βαμβάκι και το μετάξι, δίνοντας στα χρώματα και τα prints της σεζόν μια πιο artistic διάσταση, που μετατρέπει το styling σε κάποιου είδους τέχνη – το λες και “mixed media”...

Οδηγίες χρήσης: Η τέλεια πινελιά σε basics όπως το λευκό και το μαύρο, τα arty μοτίβα συνδυάζονται πάντα με τον σχεδόν minimal σχεδιασμό των ρούχων πάνω στα οποία φιλοξενούνται. Αφήνεις το «έργο τέχνης» να μιλήσει, χωρίς υπερβολές στο styling.

The boyfriend shirt: Ξυπνάς το χάραμα στο σπίτι του αγαπημένου σου, σηκώνεσαι από το κρεβάτι και ρίχνεις στο γυμνό σου σώμα, εντελώς αμέριμνα και κάπως νωχελικά, το λευκό του πουκάμισο. Το androgyny στην πιο σέξι εκδοχή του είναι ακριβώς εδώ.

Οδηγίες χρήσης: Φόρεσε ένα αμάνικο, κοντομάνικο ή μακρυμάνικο λευκό πουκάμισο πάνω από κάθε είδους παντελόνια. Θα παρουσιάσεις όμως ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα, προτιμώντας κομμάτια με κάποιου είδους «τσαχπινιά» – όπως οι λεπτομέρειες από διαφάνεια.

Ρίγες: Ξέχνα τις κλασικές ναυτικές ρίγες της μαρινιέρας. Οι σχεδιαστές συνδυάζουν ένα από τα πιο κλασικά μοτίβα για άνοιξη/καλοκαίρι, με πολύχρωμα prints,«κοφτερά» πλισέ, arty πολυχρωμίες και με οτιδήποτε μπορεί να δώσει στη ρίγα αυτό το κάτι διαφορετικό.

Οδηγίες χρήσης: Η πιο εντυπωσιακή και ασυνήθιστη επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή τη σεζόν για ένα μάξι φόρεμα που αληθινά θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Συμπλήρωσε με strappy σανδάλια, τα οποία θα ολοκληρώσουν θεσπέσια το γεωμετρικό εφέ της εμφάνισής σου.

Λίγα λουλούδια: Σε αντίθεση με τα φυσικά λουλούδια, το floral trend δείχνει μια απίστευτη ανθεκτικότητα, παραμένοντας ό,τι πιο hot για τρίτη σεζόν. Τι έχει αλλάξει αυτή τη φορά; Μάλλον τίποτα. Απλώς, τα λουλούδια έγιναν ακόμη περισσότερα!

Οδηγίες χρήσης: Ένα αιθέριο λουλουδάτο φόρεμα είναι, και πάντα θα είναι, θεσπέσιο. Ωστόσο, ακόμη πιο fresh και σύγχρονο είναι το εφέ ενός floral μοτίβου πάνω σε πιο «στιβαρά» basics: Σε ένα ταγέρ, σε ένα ανοιξιάτικο μαντό, σε ένα μοδάτο sweatshirt.

Crop top: Τι κι αν απαιτεί τέλειους κοιλιακούς και μικροσκοπική μεσούλα; Το cropped τοπ εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ανθεκτικά trends των τελευταίων σεζόν και εμφανίζει ένα αιφνιδιαστικά ladylike πρόσωπο: Το λες άνετα “sexy-chic”, όχι μόνο “sexy”.

Οδηγίες χρήσης: Μια πολύ chic ιδέα είναι να το συνδυάσεις με κάτι ψηλόμεσο «από κάτω». Mπορείς να του προσθέσεις ένα ωραίο μπλέιζερ, κάνοντάς το ακόμη πιο κομψό. Όχι μπιζού, όχι φουλάρια. Θέλει μια μίνιμαλ αντιμετώπιση για να λειτουργήσει.

Ευγενή Μέταλλα: Tο metallic επανέρχεται ξεκούραστο και ανανεωμένο. Η διάθεσή του απέχει κάπως από το disco chic των seventies – το αποτέλεσμα δεν δείχνει διόλου προβλέψιμο, αντιθέτως διαθέτει ενδιαφέρον και φρεσκάδα.

Οδηγίες χρήσης: Επένδυσε στο μεταλλικό φόρεμα! Οι φαν του ανδρόγυνου chic επιβάλλεται να αποκτήσουν ένα μεταλλικό skinny παντελόνι, ενώ η πιο εναλλακτική fashionista θα λύσει το κλασικό δίλημμα «χρυσό ή ασημί;» επιλέγοντας μπρονζέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ