Follow us

Μοναδικά «Μπουκέτα Αγάπης» από την Folli Follie

Εσύ τι δώρο θα κάνεις στο πιο αγαπημένο σου πρόσωπο στον κόσμο;

follifollie2803

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και η Folli Follie προτείνει την ιδανική λύση για να μη σε βασανίζει το «αιώνιο ερώτημα»: Να εκφράσω την αγάπη μου με ένα μπουκέτο λουλούδια ή να την εντυπωσιάσω με ένα διαχρονικό κόσμημα;

Η έμπειρη ομάδα της Folli Follie δημιούργησε για τη συλλογή Follie di Fiori δύο κοσμήματα βασισμένα στο διαχρονικό μοτίφ λουλουδιού χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες τεχνικές και την απαράμιλλη τεχνογνωσία της. Πρόκειται για δύο μοναδικά «Μπουκέτα Αγάπης» αφιερωμένα στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο στον κόσμο.

Μοναδικά «Μπουκέτα Αγάπης» από την Folli Follie

Το Follie di Fiori «μπουκέτο» από τέσσερα δαχτυλίδια, που μπορούν να φορεθούν είτε όλα μαζί για μια μοναδική εμφάνιση είτε ξεχωριστά, έχουν ροζ επιχρύσωση με άσπρο σμάλτο και λευκά κρύσταλλα και σίγουρα μπορούν να κερδίσουν την καρδιά κάθε μητέρας.

Το Follie di Fiori κολιέ, που είναι στολισμένο με εμβληματικά μοτίφ λουλουδιών, μικρές χρυσές σφαίρες και ένα πλακίδιο από μαύρο σμάλτο, είναι ένα κλασσικό κόσμημα που συμπληρώνει κάθε εμφάνιση. Με επίστρωση από χρυσό χρώμα και λεπτομέρειες από λευκό σμάλτο μπορεί να φορεθεί μακρύ ή διπλό δημιουργώντας εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Η σειρά Follie di Fiori για τη Γιορτή της Μητέρας κρύβει μια μικρή έκπληξη! Μια διακριτική χάραξη αποκαλύπτει ένα επιπλέον μήνυμα: “Feel...Cherish…Smile...Express your love with Folli Follie”!

Περισσότερες πληροφορίες www.follifollie.com

Διάβασε επίσης:
Τα tips της Κατερίνας Ψωμά για τα κοσμήματα και το στυλ
Βίντεο: Βόλτα στο Λονδίνο με τα Accessorize!
Ένα δαχτυλίδι από διαμάντι 150 καρατίων!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ