Συνταγές Ινδικής κουζίνας: Φτιάξε kadhai με γλυκομπίζελα και κουκουνάρι

Θέλεις κάτι διαφορετικό και ελαφρύ, αλλά παράλληλα γευστικό; Η ινδική κουζίνα έχει όλα όσα χρειάζονται για να ικανοποιήσεις αυτές τις προϋποθέσεις.

Συνταγές Ινδικής κουζίνας: Φτιάξε kadhai με γλυκομπίζελα και κουκουνάρι

Από τον executive chef Manish Mehrotra στο Indian Accent στη Νέα Υόρκη

Θέλεις κάτι διαφορετικό και ελαφρύ, αλλά παράλληλα γευστικό; Η ινδική κουζίνα έχει όλα όσα χρειάζονται για να ικανοποιήσεις αυτές τις προϋποθέσεις, αφού έχει ως βάση της λαχανικά, που είναι πού υγιεινά, και μπαχαρικά που δίνουν άρωμα και γεύση. Δες παρακάτω πώς θα φτιάξεις εύκολα ένα από τα χαρακτηριστικά πιάτα της, kadhai με γλυκομπίζελα και κουκουνάρι.

Συνταγές Ινδικής κουζίνας: Kadhai με γλυκομπίζελα και κουκουνάρι

Μερίδες: 4 Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά

Υλικά

  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. σπόροι κύμινου
  • 2 κ.γ. σπόροι κόλιαντρου, ψημένοι και σπασμένοι
  • 2 κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 2 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2/3 φλ. κρεμμύδι κομμένο
  • 1 κ.γ. κουρκουμάς τριμμένος
  • 2/3 φλ. ντομάτες κομμένες
  • 2 κ.γ. κόλιαντρο τριμμένο
  • 2 κ.γ. chaat masala (τσατ μασάλα) ή garam masala
  • Θαλασσινό αλάτι
  • 450 γρ. γλυκομπίζελα κομμένα στη μέση
  • 120 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • 1/2 φλ. φρέσκο κόλιαντρο χοντροκομμένο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Best of network