Follow us

Διατροφή και εγκυμοσύνη | Δύο κορυφαίοι επιστήμονες μοιράζονται πολύτιμες συμβουλές

Ένας ευσύνοπτος και εικονογραφημένος οδηγός εγκυμοσύνης που θα σε καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος της λοχείας.

pregnant iStock

Η διατροφή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία της εγκύου και κατ’ επέκταση στη σωστή ανάπτυξη του νεογνού. Κατά την περίοδο είναι σημαντικό να ακολουθείς μια πολύ υγιεινή διατροφή, αφού από τη μία το μωρό σου θα αναπτύσσεται, ενώ από την άλλη θα συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στο σώμα σου, όπως αύξηση του λιπώδους ιστού, διόγκωση της μήτρας και του στήθους και αύξηση του όγκου του αίματος.

Σύμμαχό σου στις διατροφικές σου συνήθειες αυτή την περίοδο θα βρεις το νέο βιβλίο "Διατροφή και Εγκυμοσύνη", του Στέφανου Χανδακά και της Μαρίας Ψωμά, που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Φερενίκη.

Διατροφή και εγκυμοσύνη | Δύο κορυφαίοι επιστήμονες μοιράζονται πολύτιμες συμβουλές

Δύο κορυφαίοι επιστήμονες, έκαστος στο τομέα του, ο γυναικολόγος Στέφανος Χανδακάς και η ιατρός-βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά, μοιράζονται με τους αναγνώστες πολύτιμες συμβουλές σ’ έναν ευσύνοπτο και εικονογραφημένο οδηγό εγκυμοσύνης.

Από το πρώτο υπερηχογράφημα έως το τέλος της λοχείας, ένα ασφαλές και κατάλληλο πλάνο για να προετοιμάσει η κάθε έγκυος την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ