Follow us

Ως παιδί έπαιξε στους Power Rangers. Ως ενήλικας έγινε δολοφόνος και άλλαξε φύλο μέσα στη φυλακή

Καταδικάστηκε σε θάνατο με την ποινή να μην έχει ακόμα εκτελεστεί.

MissBloom TEAM
Skylar

Αν και μόλις 25 ετών, ο Σκάιλαρ Ντελεόν είχε λυμένο το βιοποριστικό του. Ως παιδί είχε συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες και τηλεοπτικές σειρές και είχε φροντίσει να αποταμιεύσει τα χρήματα που κέρδισε. Τουλάχιστον έτσι "πούλησε" τον εαυτό του στον Τόμας και την Τζάκι Χωκς, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που έψαχνε αγοραστή για το σκάφος του.

Από τότε που συνταξιοδοτήθηκαν, ο Τόμας και η Τζάκι ζούσαν τους περισσότερους μήνες του χρόνου στο γιοτ τους. Συνήθιζαν να πλέουν στον Κόλπο της Καλιφόρνια, ενώ όταν ο καιρός το επέτρεπε, ανοίγονταν στον Ειρηνικό. Όλα άλλαξαν το 2003 με τον ερχομό του εγγονού τους. Αποφάσισαν ότι ήταν ώρα να αγοράσουν ένα σπίτι στο Νιούπορτ της Καλιφόρνια για να είναι κοντά στα παιδιά τους και να βοηθήσουν στο μεγάλωμα του νέου μέλους. Έτσι, τον Νοέμβριο του 2004 ανάρτησαν στο διαδίκτυο μία αγγελία για να πουλήσουν το αγαπημένο τους σκάφος. Μέσα σε λίγες μέρες, ένας χρήστης ανταποκρίθηκε και κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά. Το όνομά του ήταν Σκάιλαρ Ντελεόν.

Έτσι, τον Νοέμβριο του 2004 ανάρτησαν στο διαδίκτυο μία αγγελία για να πουλήσουν το αγαπημένο τους σκάφος. Μέσα σε λίγες μέρες, ένας χρήστης ανταποκρίθηκε και κανόνισαν να συναντηθούν από κοντά. Το όνομά του ήταν Σκάιλαρ Ντελεόν.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ