Follow us

10 Years Missbloom: Our Values | Περνάμε στο επόμενο κεφάλαιο, με ισχυρούς συμμάχους αδιαπραγμάτευτες αξίες

#Cheers στη νέα εποχή η οποία θα τονίσει (και θα πάει στο επόμενο level) τις γερές βάσεις που δεν είναι άλλες από τις αξίες μας. Και αυτό ήταν, είναι και θα είναι αδιαπραγμάτευτο.

MissBloom TEAM
flower

Η αξία εκτός από οικονομικός όρος είναι κυρίως κάτι ηθικό και αποτελεί πολύτιμο πνευματικό παράγοντα στη ζωή ενός ανθρώπου. Σε αντίθεση με την οικονομική της χρήση, η ηθική της χροιά δεν διαπραγματεύεται, δεν κάνει εκπτώσεις και είναι πανίσχυρη καθώς νικάει τα πάντα.

Στο πλαίσιο των 10 ετών του Missbloom, κλείνουμε έναν κύκλο, ανοίγουμε τον επόμενο και το γιορτάζουμε μαζί με τα αγαπημένα μας brands που έχουν δώσει στη λέξη ΑΞΙΑ τις διαστάσεις που της ΑΞΙ-ΖΟΥΝ. Έτσι, τονίζουμε την έννοια της πραγματικής ομορφιάς, προβάλλουμε το WOMAN EMPOWERMENT έτσι όπως που του αξίζει να προβληθεί, μιλάμε για Tόλμη και Eλευθερία, υπογραμμίζουμε τη σημασία της αυθεντικότητας, της φιλανθρωπίας και της αισιοδοξίας, θέτουμε γερές και sustainability βάσεις, για έναν καλύτερο κόσμο.

10 Years Missbloom: Our Values | Περνάμε στο επόμενο κεφάλαιο, με ισχυρούς συμμάχους αδιαπραγμάτευτες αξίες

#Cheers στη νέα εποχή η οποία θα τονίσει (και θα πάει στο επόμενο level) τις γερές βάσεις που δεν είναι άλλες από τις αξίες μας. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η ομορφιά έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο

woman

H ομορφιά δεν είναι πρότυπο, μέγεθος ή φίλτρο, αλλά εργαλείο δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Δεν είναι μύθος, ούτε cliché: Η ομορφιά έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Όχι όμως επειδή δίνει ακόμα περισσότερη εξουσία στους ισχυρούς, αλλά γιατί χαρίζει αυτοπεποίθηση σε όλους. Δεν είναι κάτι που υπάρχει πλέον μόνο στις πασαρέλες και τα περιοδικά, αλλά και στις selfies των φίλων μας ή στις τελευταίες αναρτήσεις των trend setters.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το Missbloom και γι' αυτό εδώ και 10 χρόνια -από τη γέννησή του μέχρι σήμερα- έχει ως βασικό του στόχο να κάνει τις αναγνώστριες του να νιώθουν όμορφες, μέσα και έξω, έτσι ώστε να μπορούν με όπλο την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό τους να κάνουν όμορφο και τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν. Δες τι σημαίνει για εμάς Powerful Beauty εδώ.

Το women empowerment δεν είναι ακόμα ένα trend

woman empowerment

Women empowerment: Δύο λέξεις τόσο απλές και ταυτόχρονα τόσο δυνατές, που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να γίνουν "το λάβαρο" του αγώνα των γυναικών για ισότητα και αναγνώριση. Οι καχύποπτοι θα πουν ότι είναι μία ακόμα τάση. Εμείς θα πούμε ότι είναι στάση ζωής.

Η άποψη ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές και ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φιλίες στα μάτια μας είναι απλά ένα ακόμα cliché. Ο στόχος του MissBloom -ήδη από τη "γεννήσή" του 10 χρόνια πριν- είναι να γιορτάζει και να στηρίζει κάθε γυναίκα σε κάθε φάση της ζωής της. Γιατί; Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι όταν μια γυναίκα νιώθει πως λαμβάνει αγάπη και στήριξη, τότε είναι που θα τα προσφέρει απλόχερα σε μια άλλη κι εκείνη με τη σειρά της σε μία τρίτη, φροντίζοντας ο κύκλος της γυναικείας ενδυνάμωσης να μην πάψει ποτέ. Δες τι σημαίνει για εμάς Women empowerment εδώ.

Μία ιστορία με αρετή και τόλμη

libre ysl

Η τόλμη είναι η αρχή κάθε πράξης, σύμφωνα με τον Δημόκριτο, ενώ κατά τον Ελύτη, η επιτυχία αποτελείται από τρία Τ: Τόλμη, Ταλέντο και Τύχη. Δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο: To όνειρο για διαχρονικότητα και εξέλιξη του MissBloom -που αισίως κλείνει τα 10 του χρόνια- δε θα είχε πραγματοποιηθεί αν δεν είχε τολμήσει να ξεκινήσει από το μηδέν, θέτοντας εξαρχής τους δικούς του όρους. Δες τι σημαίνει για εμάς Τόλμη εδώ.

Μία επιδερμίδα. Ένας πλανήτης. Μία φροντίδα

green eyes

To να φροντίζουμε τον εαυτό μας, τους δίπλα μας, τον τόπο μας, τον πλανήτη ολόκληρο είναι προτεραιότητα σε κάθε όραμα για ένα μέλλον βιώσιμο και ελπιδοφόρο. Το συνειδητοποιούμε μέρα μέρα όλο και περισσότερο. Νοιαζόμαστε και δεν είμαστε οι μόνοι. Είναι μεγάλη χαρά όταν αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτό συντονίζονται εμβληματικά brands όπως η Nivea η οποία τοποθετεί στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την έννοια "care”. Φροντίδα, νοιάξιμο, αγνό και ειλικρινές ενδιαφέρον. Ας το πούμε όπως θέλουμε. Care. Μια ιδιαίτερα σημαντική λέξη. Πολύτιμη αξία για εμάς. Δες τι σημαίνει για εμάς Care εδώ.

Τι σημαίνει σήμερα Αυθεντική ομορφιά;

real beauty

Στην εποχή της ταχύτητας και των ψευδαισθήσεων η αναζήτηση για αυθεντικότητα είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Ευτυχώς υπάρχει ακόμη χώρος για αληθινή και ουσιαστική φροντίδα.

Η σημασία της αυθεντικότητας

Ζούμε σε μια εποχή όπου τα πάντα αλλάζουν καθημερινά, βομβαρδιζόμαστε από εκατομμύρια εικόνες, έχουμε άμεση πρόσβαση στην πληροφορία αλλά και στην κατανάλωση. Σε αυτήν ακριβώς την εποχή είναι πιο εύκολο να εκτιμήσουμε το αυθεντικό και το ουσιαστικό, σε κάθε τομέα. Στον χώρο της ομορφιάς έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο η ανάγκη για συνθέσεις και προϊόντα που σέβονται το δέρμα, προσφέρουν ασφαλή και ουσιαστική φροντίδα και κάνουν αυτό που υπόσχονται. Στο missbloom.gr εμπιστευόμασταν πάντα brands που ενέπνεαν εμπιστοσύνη χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή τους. Δες τι σημαίνει για εμάς Αυθεντικότητα εδώ.

Η συνεισφορά που μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες

MAC Cosmetics

Ένα εντυπωσιακό χτένισμα ή ένα μακιγιάζ που τονίζει τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας πάντα αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας. Δεν υπάρχει όμως κάτι που να μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες από τη συνεισφορά. Ήδη από τη "γέννηση" του Missbloom, 10 χρόνια πριν, ξέραμε πολύ καλά ότι η χαρά του να προσφέρουμε το χρόνο ή κάποιο χρηματικό ποσό για σκοπούς που μας αγγίζουν είναι αυτή που μας κάνει να νιώθουμε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας. Δες τι σημαίνει για εμάς Συνεισφορά εδώ.

Η σημασία της αισιοδοξίας για το ευζήν μας

girl happy

Μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, η ανάγκη για ελπίδα, αγάπη και ελευθερία παραμένει σταθερή.

Σε μια εποχή με καταιγισμό πληροφοριών, έντονο ρυθμό, πολυπλοκότητα και συνεχείς εξελίξεις σε κάθε τομέα, η έννοια της αισιοδοξίας είναι ίσως πιο σημαντική από ποτέ. Το να παραμένουμε αισιόδοξοι και να διατηρούμε μια θετική στάση απέναντι στις προκλήσεις της καθημερινότητας είναι καθοριστικής σημασίας για την ψυχική μας ισορροπία και υγεία. Η αισιόδοξη πτυχή της ζωής είναι αυτή που πάντα το MissBloom αγαπά να προβάλει. Στο οραμά μας για μια θετική προσέγγιση στην καθημερινότητα βρίσκουμε δίπλα μας αγαπημένα brands από το χώρο της ομορφιάς, έναν χώρο που έχει αποδείξει το πόσο πολύτιμος μας είναι ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές. Δες τι σημαίνει για εμάς Αισιοδοξία εδώ.

H σπουδαιότητα της προστασίας του πλανήτη

10 Years Missbloom x Tommy Hilfiger

Υπάρχει μία συζήτηση που έχει ανοίξει για τα καλά στη βιομηχανία της μόδας: ο όρος fashion sustainability, ή αλλιώς βιώσιμη μόδα, δεν είναι απλά μια τάση, είναι το επόμενο επιτακτικό βήμα αλλαγής στον τομέα της παραγωγής και κατανάλωσης προϊόντων που θα εξασφαλίσει στον πλανήτη την απαραίτητη "ανάσα" και τον χρόνο για να επουλώσει τις "πληγές" του από την υπερεκμετάλλευση/σπατάλη των φυσικών του πόρων, την υπερθέρμανση και τη διαρκή μόλυνση. Με άλλα λόγια, η προστασία του πλανήτη δεν μπορεί να αφεθεί μόνο σε υποδείξεις και υποσχέσεις, απαιτείται άμεση δράση. Και η βιομηχανία της μόδας, με τη δικό της ρυπογόνο αποτύπωμα στο περιβάλλον, έχει ξεκινήσει να ανακοινώνει και να χτίζει στρατηγική.

Στη συζήτηση αυτή συμμετέχει και το MissBloom.gr, που μέσα από την αρθρογραφία του επιχειρεί να αναδείξει τη σημασία της στροφής σε πιο βιώσιμες λύσεις αναφορικά με τον τρόπο που ντυνόμαστε και τις επιλογές σε προϊόντα που κάνουμε. Στηρίζει και αναδεικνύει brands που έχουν κατανοήσει πλήρως την επιτακτική ανάγκη του σεβασμού στον πλανήτη και εργάζονται έμπρακτα προς αυτή την κατεύθυνση. Δες τι σημαίνει για εμάς Sustainability εδώ.

Η μοναδικότητα στο στιλ

UGG

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η μόδα δίνει ένα τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στην μοναδικότητα του καθενός μας. Η ισχυρότερη τάση σήμερα είναι η απελευθέρωση από κάθε στερεότυπο και η έμφαση σε κάθε τι μοναδικό, διαφορετικό, ξεχωριστό. Επιτέλους. Το στιλ πρέπει να είναι τρόπος έκφρασης, προέκταση της προσωπικότητας μας και ένας τρόπος για να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε και τι πρεσβεύουμε.

Σύνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό, brands που υπερασπίζονται τη μοναδικότητα στο στιλ μέσα από τις συλλογές τους και την φιλοσοφία τους. Δες τι σημαίνει Μοναδικότητα για εμάς εδώ.

Ελληνικότητα

Τα χρώματα της ελληνικής φύσης, ο πλούτος του αρχαίου πολιτισμού, η 200η επέτειος από την επανάσταση του 1821, οι παραδοσιακές τεχνοτροπίες, η λαογραφία. Όλα αυτά και πολλά ακόμα, έχουν αποτελέσει τα τελευταία χρόνια αφετηρία για εμπνευσμένες δημιουργικές διαδρομές όπως και αφορμή για να γεννηθούν brands με έντονο το ελληνικό στοιχείο στο χαρακτήρα τους. Δες τι σημαίνει για εμάς Ελληνικότητα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ