Follow us

Η ΑΛΗ8ΕΙΑ τους | 5 καταξιωμένοι Έλληνες μιλούν για αυτά που τους έμαθε η ζωή

Πώς θα δεις τις συνεντεύξεις.

MissBloom TEAM
Τσαπατάκης

Ακούμε συχνά ανθρώπους να μας συμβουλεύουν τι να κάνουμε, τι να αποφύγουμε, με ποιον τρόπο να λειτουργούμε. Ήρθε η ώρα να ακούσουμε εκείνους που δεν συμβουλεύουν, αλλά εμπνέουν. Άλλωστε οι άνθρωποι δεν παραδειγματιζόμαστε με λόγια αλλά μέσα από πράξεις!

Ο συγγραφέας και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο "Η ΑΛΗ8ΕΙΑ" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, συναντά σε μια διαφορετική συνέντευξη:

 • τον Art Director Λάκη Γαβαλά
 • τον Showman - Ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο
 • τη συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη
 • τον Ολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη
 • τον συγγραφέα και ομιλητή Στέφανο Ξενάκη

Πότε:

 • Ημερομηνία: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022
 • Ώρα έναρξης - λήξης: 19:00 - 22:00
 • Τύπος εκδήλωσης: Διαδικτυακή με ελεύθερη είσοδο.
Η ΑΛΗ8ΕΙΑ τους | 5 καταξιωμένοι Έλληνες μιλούν για αυτά που τους έμαθε η ζωή


Δηλώστε συμμετοχή τώρα.

Δεν απαντούν απλά σε ερωτήσεις, αλλά καταθέτουν την Αλήθεια τους και εμπνέουν όσους ακόμα αναζητούν τη δική τους.
Μέσα από τις εμπειρίες τους αναζητά απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα.

 • Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την αυθεντικότητα; Είναι προϋπόθεση για να φτάσει κάποιος ψηλά αλλά και για να είναι ευτυχισμένος;
 • Το φόβο, πώς τον ξεφορτώνεσαι;
 • Πώς προκύπτει η "μεγάλη επιδραστικότητα";
 • Αλήθεια, πώς καταφέρνει ένας άνθρωπος να αγγίξει χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια ψυχές;
 • Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που σε θέλει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του;

Συμμετέχει ο συγγραφέας Ανδρέας Κονάνος.
Αποσπάσματα από το βιβλίο "H ΑΛΗ8ΕΙΑ" διαβάζει ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης μιλά για τους συμμετέχοντες:

Ο Λάκης Γαβαλάς

Τον παρακολουθώ από παιδί. Τότε με σόκαρε. Το σοκ σταδιακά μετατράπηκε σε θαυμασμό. Τι θαυμάζω; Μα την αυθεντικότητά του. Τελικά η Αλήθεια στιγμιαία σε εκθέτει στα μάτια των άλλων αλλά μακροπρόθεσμα σε δικαιώνει;

Τον βλέπουμε να μεταμορφώνεται συνεχώς. Μεταμορφώνεται σε αυτό που ήδη είναι ή σε κάτι άλλο; Πόση δουλειά θέλει για να γίνεις αυτός που είσαι; Είναι εκείνος εκκεντρικός ή εμείς πολύ κανονικοί;

Ο Τάκης Ζαχαράτος

Τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω, σαν θεατής, ούτε κι εγώ ξέρω πόσα χρόνια. Τον γνωρίζω προσωπικά περίπου ένα χρόνο. Δεν πίστευα ποτέ ότι ένας άνθρωπος του διαμετρήματός του θα μπορούσε να είναι τόσο ευπρεπής, προσηνής, καταδεκτικός.

Έχει μια Αλήθεια ο Τάκης, τόσο πρωτόγνωρα αφτιασίδωτη που σε παγώνει. Έχει να μοιραστεί μαζί μας τόσα. Μα κυρίως έχει να εμπνεύσει όλους εμάς που παλεύουμε να ανακαλύψουμε και να διαδώσουμε τις δικές μας Αλήθειες.

Ο Στέφανος Ξενάκης

Ο Στέφανος. Κοιμάται, ξυπνά, συζητά, κάνει αυτά που πρεσβεύει. Πώς να μην τον καλέσω λοιπόν σε μια σειρά συνεντεύξεων που λέγεται "Η ΑΛΗ8ΕΙΑ τους";
Ελπίζω να εμπνεύσουμε κάποιους ανθρώπους να "ελευθερωθούν” από τα δεσμά της γνώμης οικείων, φίλων, "σημαντικών άλλων" και να αναδείξουν την αυθεντικότητά τους.

Η Αλκυόνη Παπαδάκη

Γιατί τη θαυμάζω, τη διαβάζω, γιατί αφύπνισε γενιές μέσα από τα βιβλία της, μιλώντας για θέματα που κάποτε γονείς και δάσκαλοι δεν τολμούσαν να θίξουν.

Ο Ολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

Το σημαντικό για εμένα είναι ότι ο άνθρωπος παλεύει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να αλλάξει τον κόσμο. Κυριολεκτικά.
Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε "Δεν υπάρχουν ανάπηροι. Μόνο άνθρωποι που κινούνται διαφορετικά. Η μοναδική μας ιδιότητα είναι ο άνθρωπος".

Η σειρά συνεντεύξεων "Η ΑΛΗ8ΕΙΑ τους" γίνεται με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη "Η ΑΛΗ8ΕΙΑ" (Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες) που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Γιατί πραγματικά ελεύθερος είσαι όταν έχεις βρει, έχεις αποδεχτεί και εκφράζεις την Αλήθεια σου. Τότε είναι που απελευθερώνεσαι από τη φυλακή της γνώμης των άλλων. Τότε είναι που η ζωή αποκτά νόημα. (Η ΑΛΗ8ΕΙΑ, εκδόσεις Διόπτρα).

Αλήθεια, εσύ αντέχεις την Αλήθεια;

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Διοργάνωση: εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, Εναλλακτική Δράση, IslandofMan Philosophy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ