Follow us

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη | Τι θα καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίας στο αυριανό δικαστήριο

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη, θα παραστούν στη δίκη ως μάρτυρες κατηγορίας.

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου αναμένεται να γίνει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη, θα παραστούν στη δίκη ως μάρτυρες κατηγορίας.

Υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη | Οι τέσσερις ηθοποιοί που θα καταθέσουν εναντίον του

H Εβελίνα Παπούλια δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τι πρόκειται να υποστηρίξει στο αυριανό δικαστήριο, όπως όμως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Alpha "Super Katerina", η Λένα Δροσάκη θα υποστηρίξει τα εξής :

"Το 2007 γνώρισα τον καταγγελλόμενο στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργάνωνε η σχολή μου. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου και με προσέγγισε με έναν τρόπο που αρχικά μου φάνηκε εντελώς φιλικός και καλοπροαίρετος. Πολύ σύντομα όμως ο καταγγελλόμενος άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά και να με παρενοχλεί σεξουαλικά, στην αρχή πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά "πότε θα του κάτσω”.

Ενώ η Κάτια Δανδουλάκη τα εξής :

"Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό μου, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι ήρωες μιας επιβεβαιωμένης κάθαρσης, Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ