Follow us

Ρούλα Ρέβη | "Καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει, παραμένει βαμμένη, περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική"

Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για τις φορές που η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό λειτούργησε θεραπευτικά τόσο για το σώμα, όσο και για την ψυχή της.

adad Instagram @roula.revi

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στα οφέλη που παρέχει η τακτική άσκηση στο σώμα. Καλύτερη φυσική κατάσταση, ενδυναμωμένοι μύες, καλοσχηματισμένη σιλουέτα, απώλεια περιττών κιλών είναι μερικά από τα "καλά" της γυμναστικής. Όμως η άσκηση και γενικότερα η ενασχόληση μας με τον αθλητισμό προσφέρει πολλά περισσότερα από τα προφανή ή ορατά αποτελέσματα που συνήθως αναζητούμε. Είναι τρόπος ζωής, αξία υψίστης σημασίας που καλλιεργεί σώμα και πνεύμα, χωρίς να σχετίζεται απαραιτήτως με τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς.

Την υπενθύμιση αυτή φρόντισε να πραγματοποιήσει η Ρούλα Ρέβη μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή φωτογράφος, ποζάροντας ανέμελη πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής, μίλησε για τη σχέση της με την εν λόγω αξία καθώς και για τα συναισθήματα χαράς που συνεχίζει να κερδίζει μέσω της τακτικής άσκησης. Όπως εύστοχα επισημαίνει, η "αληθινή γυμναστική" απέχει σημαντικά από την "τέλεια" εικόνα που προβάλουν τα social media, όμως η κούραση και η σκληρή προσπάθεια προσφέρει ανεκτίμητη ανταμοιβή στο τέλος.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ