Follow us

Bright Habits | Το μυστικό για ανεξάντλητη ενέργεια από το πρωί ως το βράδυ

Πώς θα είσαι απόλυτα παραγωγική και σε εγρήγορση μέσα στην ημέρα.

MissBloom TEAM
γυμναστική iStock

Η ημέρα σου ξεκίνησε με γυμναστική, συνέχισε με πρωινό για τα παιδιά και στάση στο σχολείο, προχώρησε με ένα γεμάτο 8ωρο δουλειάς και ολοκληρώθηκε με σούπερ μάρκετ, δουλειές στο σπίτι και βοήθεια στο διάβασμα των παιδιών. Αν νιώθεις τρομερή εξουθένωση προς το τέλος της ημέρας, πιστεύοντας πως δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες και την ενέργειά σου να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, το απαιτητικό σου πρόγραμμα σε θέλει με φορτισμένες μπαταρίες και σε εγρήγορση, κάτι που μπορεί να γίνει εφικτό, υιοθετώντας μία νέα συνήθεια.

Οι καλές συνήθειες, άλλωστε, οφείλουν να μπουν στη ζωή σου, δεδομένου ότι μόνο έτσι μπορείς να εξασφαλίσεις τη υγεία του σώματος και του μυαλού σου. Για τέτοιες συνήθειες κάνει λόγο και η νέα καμπάνια της Neubria, που προωθεί υγιεινές επιλογές που πρέπει να κάνουμε στην ημέρα μας, μέσω αποτελεσματικών συμπληρωμάτων, που σκοπό έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, χαρίζοντάς μας την πιο παραγωγική εκδοχή του εαυτού μας. Αυτή τη φορά η ενέργεια μοιάζει να είναι η ανάγκη που χρειάζεται "βοήθεια", με τη Neubria και τη Δώρα Κατσικογιάννη, που είναι το πρόσωπο της καμπάνιας, να μας συστήνουν το Neubria Energy που αποτελεί μία φυσική εναλλακτική κατά της εξάντλησης.

Neubria Energy για ενέργεια που διαρκεί!

Πρόκειται για ένα προηγμένο ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο είναι ενισχυμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών για να προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή μέσω της συνεχούς απελευθέρωσης ενέργειας. Στην ουσία, η συνέργεια των βιταμινών και του δραστικού μείγματος βοτάνων έχουν στόχο να μειώσουν την κούραση και να αυξήσουν την πνευματική και σωματική απόδοση με αποτέλεσμα ένα υγιές μυαλό και σώμα.

Bright Habits | Το μυστικό για ανεξάντλητη ενέργεια από το πρωί ως το βράδυ

Το boost της ενέργειας (και της επιτυχίας)

Όπως όλα τα συμπληρώματα της Neubria, έτσι και το Neubria Energy είναι ειδικά σχεδιασμένο με τις καλύτερες προδιαγραφές και τα πιο εκλεκτά βότανα και βιταμίνες που στοχεύουν στη μείωση της κούρασης και την αύξηση της πνευματικής και σωματικής απόδοσης. Το μυστικό, λοιπόν, του συμπληρώματος βρίσκεται στο μείγμα βοτάνων "Charge up" που χάρη στα συστατικά του, παρέχει απελευθέρωση της ενέργειας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο αναλυτικά, το μείγμα αυτό περιέχει γκουαρανά, που αποτελεί φυσική πηγή καφεΐνης, με το οποίο, αν και χαίρεσαι τα οφέλη της, ευτυχώς αποφεύγεις τις παρενέργειές της. Παράλληλα, ρυθμίζει το νευρικό σύστημα, προωθώντας τη λήψη αποφάσεων και διατηρώντας τη σωματική και ψυχική ζωτικότητα. Επιπλέον, τα 4 Τζίνσενγκ (Κορεάτικο, Αμερικανικό, Σιβηριανό, Περουβιανό) που περιέχονται, στοχεύουν στην υποστήριξη της γνωσιακής απόδοσης, βελτιώνοντας τη μνήμη, πράγμα που επιβεβαιώνει μεγάλη βιβλιογραφία γύρω από αυτά. Από την άλλη, συγκεκριμένα το σιβηριανό αυξάνει την ικανότητα προσαρμογής σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως το σωματικό ή συναισθηματικό στρες, ενώ το περουβιανό προσφέρει ευνοϊκές δράσεις στην τόνωση της ενέργειας του οργανισμού και στην υγεία του εγκεφάλου.

Το Neubria Energy ολοκληρώνεται, επίσης, με ένα ενεργειακό μείγμα βιταμινών Β και θεανίνη, που υποστηρίζουν τον υγιή μεταβολισμό της ενέργειας, τη σωματική απόδοση και το ανοσοποιητικό σύστημα. Να σημειωθεί πως η θεανίνη όταν λαμβάνεται με γκουαρανά αυξάνει την εγρήγορση και βοηθά το νευρικό σύστημα να απελευθερώσει ενέργεια. Plus: το πράσινο τσάι παρέχει αντιοξειδωτική δράση, ενώ το εκχύλισμα κακάο έχει διεγερτικές ιδιότητες χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες.

Αντίο κούραση, καλωσήρθες Neubria Energy

Είτε αναζητάς, λοιπόν, μια ώθηση για την πρωινή σου προπόνηση, είτε περισσότερη αντοχή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι αργά το απόγευμα, το Neubria Energy σου τα προσφέρει όποτε το χρειάζεσαι. Με 2 κάψουλες κάθε ημέρα, ιδανικά μισή ώρα πριν από οποιαδήποτε δραστηριότητα, θα είναι σαν έχεις "φορτίσει τις μπαταρίες", έτοιμη για τις προκλήσεις της ημέρας.

Γιατί Neubria;

Γιατί προσφέρει μοναδικά οφέλη στον οργανισμό με τον πιο φυσικό τρόπο μέσω των βοτάνων και των φυσικών εκχυλισμάτων που περιέχει. Τα συμπληρώματα διατροφής Neubria εξασφαλίζουν αποτελεσματικότητα χάρη στα εκλεκτά συστατικά και τους συνδυασμούς αυτών - μία επιτυχία που είναι αποδεδειγμένη επιστημονικά – με αποτέλεσμα την πλήρη προστασία σώματος και μυαλού.

neubria

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα www.neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ