Follow us

Πώς θα απαλλαγείς από το περιττό βάρος διατηρώντας τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού

Αυτός είναι ο νέος σύμμαχός σου στην απώλεια βάρους.

bffbf unsplash

Στην προσπάθειά σου να απαλλαγείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα από περιττά κιλά και λίπος σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει διάφορες δίαιτες express, οι οποίες ενώ υπόσχονται εγγυημένα αποτελέσματα, εσύ δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε αυτά. Η επιτυχία των εν λόγω διατροφών είναι αμφίβολη και τα συγκεκριμένα πλάνα, που αποκλείουν μεγάλες ομάδες τροφών, επικίνδυνα για την υγεία του οργανισμού σου.

Μια δίαιτα για να είναι αποδοτική θα πρέπει να βασίζεται σε πληθώρα θρεπτικών συστατικών, τα οποία θα εξασφαλίσουν τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, όσο εσύ επιδιώκεις να χάσεις άμεσα βάρος μέσω της διατροφής και σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση.

Το 9 Days WEIGHT LOSS PROGRAM των EASTAR φροντίζει ακριβώς για την εξασφάλιση αυτή, καθώς πρόκειται για ένα πολύπροϊόν με πέντε συμπληρώματα διατροφής, καθένα από τα οποία έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στη διαδικασία της απώλειας βάρους. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει μια ποικιλία συμπληρωμάτων για κάθε μια από τις ανάγκες που προκύπτουν σε μια δίαιτα express όπως ο μειωμένος μεταβολισμός, η χαμηλή ενέργεια, η έντονη πείνα, η αποκατάσταση των καταπονημένων μυών.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής:

GLUCOMANNAN. Λαμβάνοντας μια κάψουλα GLUCOMANNAN των EASTAR με ένα ποτήρι νερό, μειώνεται αισθητά το αίσθημα της πείνας. Η γλυκομαννάνη είναι μια φυτική ίνα που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού konjac. Ως πολυσακχαρίτης, έχει την ιδιότητα να απορροφά 100-200 φορές το βάρος της σε νερό, δημιουργώντας ένα αίσθημα κορεσμού, συμβάλλοντας, έτσι, σημαντικά στην απώλεια βάρους.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ