Follow us

Η φρικτή δολοφονία της Sharon Tate από τους σατανιστές του Charles Manson

Η έγκυος Sharon Tate βρίσκεται σφαγμένη στις 9 Αυγούστου του 1969, από 16 μαχαιριές.

MissBloom TEAM
tate Splash news/Ideal image

Ήταν μια από τις ειδήσεις που στοίχειωσαν το Χόλιγουντ, προκάλεσαν αισθήματα φρίκης παγκοσμίως, συζητιούνται ακόμα και σήμερα και κάθε λεπτομέρεια κάνει τον κόσμο να θυμάται ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα του Χόλιγουντ με ανανεωμένο ενδιαφέρον. Ήταν το έγκλημα που άλλαξε για πάντα τη ζωή ενός σπουδαίου σκηνοθέτη, του Roman Polanski.

Ο λόγος για την άγρια δολοφονία της 26χρονης γυναίκας του σκηνοθέτη, Sharon Τate, μιας καλλονής που ήταν 8 μηνών έγκυος, όταν έχασε τη ζωή της από την μανία ενός διαταραγμένου σατανιστή και της παρέας του στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ.

Το πρωινό της 10ης Αυγούστου του 1969, η οικονόμος του σπιτιού των Polanski, μπαίνοντας στο σπίτι της Cielo Drive 10050, στο Los Αngeles αντίκρισε μια εικόνα αίματος, θανάτου και καταστροφής. Πτώματα παντού και μηνύματα γραμμένα με αίμα στους τοίχους. Το μακελειό που συνέβη την προηγούμενη νύχτα με θύματα την έγκυο Sharon Tate κυριολεκτικά σφαγμένη από 16 μαχαιριές και άλλα τέσσερα άτομα που ήταν σπίτι της εκείνο το βράδυ είχε υπογραφή. Του παρανοϊκού, ψευδοπροφήτη Charles Manson.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ