Follow us

Κοιμήθηκα για πρώτη φορά με κουβέρτα βαρύτητας και να τι παρατήρησα

Τα οφέλη της κουβέρτας βαρύτητας Prosleep και αν πράγματι λειτούργησαν στην πράξη.

κουβερτα

Πιστεύω δεν είμαι η μόνη που κατά καιρούς πιάνω τον εαυτό μου να δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Είναι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, κάτι που συνέβη και με προβλημάτισε, η κακή ψυχολογική μου κατάσταση εξαιτίας της εποχής που διανύουμε ή και όλα αυτά μαζί που συχνά δεν με αφήνουν να απολαύσω λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Κάτι ανάλογο μού συνέβη και πριν από λίγο καιρό, όταν για μέρες πέφτοντας στο κρεβάτι, έβλεπα τις ώρες να περνούν, χωρίς όμως να με παίρνει ο ύπνος. Και όσο κι αν στριφογυρνούσα, μετρούσα πρόβατα, έκανα μία βόλτα στο σαλόνι και ζέσταινα λίγο γάλα για να με ηρεμήσει, τίποτα δεν μπορούσε να βοηθήσει την κατάστασή μου. Το αποτέλεσμα; Η επόμενη ημέρα με έβρισκε με κάτι τεράστιους μαύρους κύκλους και τα επίπεδα ενέργειάς μου στο μηδέν.

Προς έκπληξή μου ανακάλυψα, διαβάζοντας μια νέα έρευνα, πως δεν είμαι σίγουρα η μόνη, καθώς δίχως αμφιβολία ταυτίζομαι με το 40% του πληθυσμού στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αϋπνίας σε συνδυασμό με την πανδημία του κορονοϊού. Ύστερα από αρκετή έρευνα για το τι θα μπορούσε να με βοηθήσει, έχοντας απορρίψει διάφορες "συνταγές”, μία φίλη μου μου πρότεινε να δοκιμάσω τις κουβέρτες βαρύτητας - που μέχρι τότε δεν είχα ξανακούσει -, με αποτέλεσμα η αναζήτηση να με οδηγήσει στις κουβέρτες βαρύτητας Prosleep.

Κουβέρτα βαρύτητας για όνειρα γλυκά

Διαβάζοντας για πρώτη φορά για τις κουβέρτες βαρύτητας, αυτόματα το μυαλό σου μπορεί να πάει στο "διάστημα”. Για να σε προσγειώσω στη Γη, δεν έχει καμία σχέση με αυτό, παρά με τον ύπνο σου. Όπως ανέφεραν οι σχετικές πληροφορίες για το "παράξενο" αυτό προϊόν, επρόκειτο για τον 100% φυσικό τρόπο να απαλλαγείς από το στρες, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ύπνο σου. Ειδικότερα, πρόκειται για μια κουβέρτα που ζυγίζει από 6 έως 14 κιλά, η οποία σχεδιάστηκε για να παρέχει στο σώμα την αίσθηση ότι λαμβάνεις μια γιγαντιαία, στοργική αγκαλιά. Ειδικότερα, στο εσωτερικό της έχουν τοποθετηθεί χιλιάδες γυάλινα υποαλλεργικά σφαιρίδια σε μορφή άμμου, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε κατάλληλα διαμορφωμένες κυψέλες για να μην μετακινούνται και χαλάνε την τέλεια κατανομή πίεσης.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ