Follow us

Βρεθήκαμε στα Παρασκήνια της σειράς "Νούμερα"

"Με τα Νούμερα προσπαθούμε να ξορκίσουμε την αγωνία του κάθε ανθρώπου να κάνει views , να κάνει νούμερα, να μετρηθεί" λέει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

MissBloom TEAM
σειρα ΕΡΤ-φωτ. Μάχη Παπαγεωργίου

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Τουλάχιστον στα γυρίσματα της σειράς "Τα Νούμερα". Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίζει σήμερα το κουρείο που βλέπουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, το οποίο βρίσκεται κανονικά στην οδό Ερμού. Δεν είναι ένα απλό κουρείο, αφού στη σειρά λειτουργεί κάτι σαν την Εκκλησία του Δήμου, ενώ οι καρέκλες ενίοτε κι ως ντιβάνι ψυχαναλυτή. Μαθαίνουμε πως στα εορταστικά επεισόδια δεν θα είναι ένας ο καλεσμένος, όπως συνήθως, αλλά περισσότεροι δημιουργοί. Μεγάλη πρωταγωνίστρια; Η ίδια η μουσική και οι… μουσικοί.

"‘Ηθελα να κάνω τα πράγματα που αγαπάω στην ελληνική μουσική και να τα μετατρέψω σε μια ζεστή κωμωδία για τους ανθρώπους του θεάματος, που ζουν δίπλα στην υπόλοιπη κοινωνία με την τρέλα τους. Φτιάξαμε λοιπόν χαρακτήρες που ο καθένας έχει το δικό του καλλιτεχνικό μεράκι" εξηγεί ο Φοίβος Δεληβοριάς και συνεχίζει: "οι καλλιτέχνες είναι παιδιά που μέσα σε μια κοινωνία αναλαμβάνουν το στοίχημα να ζήσουν τη ζωή όπως περίπου την θέλουν αυτοί. Να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Έτσι και στη σειρά ο κάθε ήρωας λοιπόν παίρνει το ρίσκο να κάνει μια ζωή όπως την ονειρεύεται κι όλοι συγκρούονται με αυτό- άλλοτε τα καταφέρνουν, άλλοτε όχι".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ