Follow us

Η Ελένη Πετρουλάκη στο Shape Δεκεμβρίου | "Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός"

Ένα απόσπασμα από όλα όσα μας λέει η διάσημη trainer στο επετειακό μας τεύχος.

MissBloom TEAM
πετρουλακη

Εάν το Shape είχε πρόσωπο, αυτό θα μπορούσε να είναι η Ελένη Πετρουλάκη, μια γυναίκα με την οποία το περιοδικό μας έχει κοινό DNA και στόχους. Γι’ αυτό και ήταν η αυτονόητη επιλογή μας για το 200ο τεύχος Shape, ένα ξεχωριστό και επετειακό τεύχος.

Ελένη, έχουμε κάνει αρκετά εξώφυλλα μαζί, αλλά για εμάς το συγκεκριμένο, στα 200 τεύχη του Shape, μέσα σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες, είναι σημαντικό. Νιώθεις κι εσύ ότι ζούμε ως άνθρωποι και κοινωνία αλλαγές που θα μας οδηγήσουν κάπου αλλού – ελπίζω κάπου καλύτερα;

Πιστεύω πάντα στο καλύτερο, είμαι θετικός άνθρωπος, θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και να μην απογοητεύομαι, γιατί η απογοήτευση είναι ένα χαρακτηριστικό που διακρίνω γύρω μου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να δίνουν το ερέθισμα και να κινητοποιούν τον κόσμο ώστε να έχει μια ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.

Μεγαλώνετε με τον σύζυγό σου Ίλια Ίβιτς τέσσερις κόρες. Τι θέλεις, τι θέλετε να μεταλαμπαδεύσετε στα παιδιά σου ως βασικές αξίες για τον εαυτό τους, τις σχέσεις και τη ζωή τους;

Πάνω απ’ όλα, να είναι σωστοί άνθρωποι, να σέβονται τον εαυτό τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, πέρα από την επαγγελματική αποκατάσταση, η οποία είναι στην ουσία συνέχεια όλων αυτών. Θα ήθελα να έχουν αρχές και αξίες, να σέβονται τον συνάνθρωπό τους και τον εαυτό τους, να ακολουθήσουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει και να είναι καλές σ’ αυτό για να μπορούν να αποδώσουν και να είναι ευτυχισμένες. Ωστόσο ως γονιός πολλές φορές σκέφτομαι αν κάνω σωστά που μεγαλώνω έτσι τα παιδιά μου. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλοι κοιτάζουν το συμφέρον τους και πώς να υπονομεύουν τον διπλανό τους. Δεν ξέρω αν κάνω σωστά, Ελένη. Αναρωτιέμαι καμιά φορά μήπως μεγαλώνω ένα μελλοντικό θύμα, όπως υπήρξα κι εγώ θύμα κάποιων καταστάσεων, ερχόμενη από ένα χωριό της Κρήτης με άλλες αξίες και άλλα πιστεύω. Με μια γιαγιά που με μεγάλωσε με αγάπη και με σεβασμό προς τον άνθρωπο. Πέρασα ένα σωρό καταστάσεις για να καταλάβω ότι ο κόσμος δε σκέφτεται όπως εγώ.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ