Follow us

Το περιοδικό Time ανακήρυξε ήρωες της χρονιάς τις γυναίκες του Ιράν και πρόσωπο της χρονιάς τον Volodymyr Zelenskyy

Για τον πατριωτισμό τους εξήρε το περιοδικό Time τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και τις Γυναίκες του Ιράν που γράφουν ιστορία.

MissBloom TEAM
Time Magazine Instagram

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος ενσάρκωσε την αντίσταση της χώρας του απέναντι στη ρωσική εισβολή, ανακηρύχθηκε το "Πρόσωπο της Χρονιάς" για το 2022 από το αμερικανικό περιοδικό Time.

Το Time απέτισε επίσης φόρο τιμής στο "πνεύμα της Ουκρανίας". "Είτε η μάχη για την Ουκρανία προκαλεί ελπίδα είτε φόβο, ο Volodymyr Zelenskyy χαλύβδωσε τον κόσμο με τρόπο που είχαμε δεκαετίες να δούμε", έγραψε ο αρχισυντάκτης του Time, Edward Felsenthal .

"Η επιτυχία του Ζelenskyy ως ηγέτη σε περίοδο πολέμου είναι το γεγονός πως το θάρρος είναι μεταδοτικό. Μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο τις πρώτες μέρες του πολέμου, όταν όλοι είδαν ότι ο Πρόεδρος έμεινε στην χώρα.

Το επαγγελματικό του ένστικτο τροφοδοτήθηκε από την εμπειρία του ως ηθοποιού στη σκηνή που σημαίνει πως ήξερε πώς να "διαβάσει" το κοινό και να αντιδράσει στις διαθέσεις και τις προσδοκίες του. Τώρα το κοινό του είναι ολόκληρος ο κόσμος. Και είναι αποφασισμένος να μην τους απογοητεύσει.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ