Follow us

Μετά από πόσο διάστημα μπορείς να μείνεις έγκυος ξανά;

Η πρόσφατη ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Rihanna έβαλε σε σκέψεις αρκετούς. Είναι ασφαλές να μείνει μία γυναίκα έγκυος ξανά τόσο σύντομα;

MissBloom TEAM
rihanna Splash News / Ideal Images

Πότε μπορείς να μείνεις έγκυος ξανά; Υπάρχει κάποιο διάστημα που πρέπει να χωρίζει τις δύο εγκυμοσύνες; Πόσο ασφαλές είναι να μείνει ξανά έγκυος λίγους μήνες αφού γεννήσεις; Αυτές οι ερωτήσεις γεννήθηκαν σε αρκετές γυναίκες ύστερα από την εμφάνιση της Rihanna στο Super Bowl, η οποία ανακοίνωσε μέσω του σόου της ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Μάιο του 2022, πράγμα που σημαίνει πως έχουν περάσει περίπου 9 μήνες. Ωστόσο, πόσο ασφαλής είναι αυτή η εγκυμοσύνη δεδομένου ότι δεν πέρασε αρκετός καιρός από την πρώτη; Η μαιευτήρας - γυναικολόγος Jessica Shepherd και διευθύντρια του ιατρικού προσωπικού στο VeryWell Health δήλωσε πως η εγκυμοσύνη της Rihanna δεν επηρεάζει αρνητικά με την υγεία της, καθώς όπως εξηγεί είναι σίγουρη πως η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έχει στενή επικοινωνία με τον/τη γιατρό της ώστε να έχει μία υγιή κύηση.

Πότε μπορείς να μείνεις ξανά έγκυος;

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ