Follow us

Τα φυσικά smoothies πρωτεΐνης και οι καλύτερες ιδέες για πρωινό που θα σε κρατήσει

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό.

smoothie iStock

Τα smoothies πρωτεΐνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό. Είναι γεμάτα με πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα και μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώθεις χορτάτη και γεμάτη ενέργεια για πολλές ώρες.

Τι είναι τα φυσικά smoothies πρωτεΐνης και γιατί να τα προτιμήσεις;

Τα smoothies φυσικής πρωτεΐνης συνήθως παρασκευάζονται με ολόκληρα, μη επεξεργασμένα συστατικά, όπως φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους και φυσικές πηγές πρωτεΐνης όπως γιαούρτι ή γάλα. Αυτά τα smoothies τείνουν να είναι χαμηλότερα σε πρόσθετα σάκχαρα και τεχνητά συστατικά και υψηλότερα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Από την άλλη πλευρά, άλλα smoothies πρωτεΐνης μπορεί να χρησιμοποιούν περισσότερα επεξεργασμένα συστατικά, όπως σκόνες πρωτεΐνης από ορό γάλακτος ή καζεΐνη, και μπορεί να περιέχουν περισσότερα πρόσθετα σάκχαρα ή τεχνητά αρώματα και γλυκαντικά. Ενώ αυτά τα smoothies αυτά μπορεί να παρέχουν πρωτεΐνη, μπορεί να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο άλλων βασικών θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται στα smoothies με φυσική πρωτεΐνη.

Μερικές ιδέες βασικών συστατικών για φυσικά smoothies πρωτεΐνης:

Smoothie πρωτεΐνης μούρων: Παρασκευάζεται με ανάμεικτα μούρα (που είναι από τα πιο πρωτεϊνούχα φρούτα) και γιαούρτι. Τα μούρα είναι εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, ενώ το γιαούρτι παρέχει προβιοτικά και έξτρα πρωτεΐνες.

Smoothie με πράσινη πρωτεΐνη: Αυτό το smoothie είναι τέλειο για όσους θέλουν να προσθέσουν περισσότερα πράσινα λαχανικά στη διατροφή τους. Μπορείς να προσθέσεις σπανάκι ή λάχανο. Τα λαχανικά αυτά είναι επίσης πλούσια σε σίδηρο.

Smoothie με πρωτεΐνη φυστικοβούτυρου: Ποιος είπε ότι το υγιεινό δεν μπορεί να είναι νόστιμο; Φτιάξε ένα smoothie χρησιμοποιώντας φυστικοβούτυρο και γάλα αμυγδάλου. Το φυστικοβούτυρο παρέχει υγιή λίπη και πρωτεΐνη, όπως επίσης και το γάλα αμυγδάλου.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ