Follow us

Η δική μου μαγική Κυριακή έχει binge-watch σειράς παρέα με την κολλητή

Απολαμβάνοντας την αγαπημένη μου σειρά με τη φίλη μου, απολαυστικό φαγητό και δροσερή Coca - Cola.

cocacola

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη δουλειά είναι η δημιουργία μιας δυνατής φιλίας. Θυμάμαι ακόμη τη μέρα που η αγαπημένη μου πλέον φίλη και συνάδελφος ήρθε στο γραφείο και αμέσως μας ένωσε η ίδια εμμονή με μία συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά.

Δεν αργήσαμε να προτείνουμε η μία στην άλλη να αράζουμε μαζί τις Κυριακές, την πιο ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας, πότε στο σπίτι της μίας και πότε της άλλης για να κάνουμε μαραθώνιο της αγαπημένης μας σειράς. Την κυριακάτικη αυτή τελετή, συνοδεύουμε πάντα με λαχταριστό φαγητό και παγωμένη Coca-Cola Zerο.

Η δική μου μαγική Κυριακή έχει binge-watch σειράς παρέα με την κολλητή

Η χαλάρωση, το γέλιο και η απόλαυση με την οποία ντύνουμε τις Κυριακές μας, πραγματικά, μας τροφοδοτεί ολόκληρη την εβδομάδα. Γνωρίζοντας ότι έχουμε να περιμένουμε την κοινή μας μέρα γεμίζουμε με ανυπομονησία και χαρά. Η Κυριακή μας λοιπόν κυλά κάπως έτσι…

Κυριακάτικη τελετουργία

Έχοντας κρατηθεί μακριά από spoilers περιμένουμε να έρθει η στιγμή που θα βρεθούμε μαζί για να πατήσουμε το play και να απορροφηθούμε από την αγαπημένη μας πλοκή. Καμία από τις δυο μας δε "κλέβει” και δε βλέπει κάποιο επεισόδιο μόνη της. Άλλωστε αυτή είναι μαγεία της συμφωνίας μας, η μοναδική εμπειρία που βιώνουμε σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα σε πραγματικό χρόνο, ενώ καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ. Αυτό που απογειώνει την Κυριακή μας είναι ότι μοιραζόμαστε έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις παρέα.

cocacola

Mία από αυτές, δεν έχει να κάνει με την πλοκή της αγαπημένης μας σειράς, αλλά συντελείται όταν χτυπά το κουδούνι. Αυτό σημαίνει ότι το αγαπημένο μας φαγητό που παραγγείλαμε, έχει φτάσει και ότι είναι η στιγμή να βγάλουμε από το ψυγείο μία παγωμένη Coca - Cola που θα συνοδέψει το γεύμα μας.

Η δική μου συνταγή μαγείας δεν είναι άλλη από την ευτυχία του να μοιράζεσαι comfort φαγητό που σε ικανοποιεί παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, δίχως καμία έγνοια για την εβδομάδα που έρχεται, μόνο με την ανόθευτη χαρά που προσφέρει η απόλαυση πραγμάτων που μας ανεβάζουν τη διάθεση. Η τέλεια παρέα, μία συναρπαστική ιστορία που ξετυλίγεται ανά επεισόδιο, λαχταριστό φαγητό και μια δροσερή Coca - Cola είναι πλέον το απαραίτητο συστατικό της ιδανικής Κυριακής.

cocacola

Ένα ακόμη highlight της αγαπημένης κυριακάτικης συνήθειάς μας είναι ο σχολιασμός των επεισοδίων στα social media. Έχοντας γίνει μέλη σε κάθε πιθανό fun club της σειράς που έχει δημιουργήσει μια ισχυρή online κοινότητα, όταν τελειώνουμε τα επεισόδια πιάνουμε αμέσως το κινητό για να δούμε με αγωνία πώς νιώθουν οι υπόλοιποι λάτρεις της σειράς για τις ανατροπές στην πλοκή, την εξέλιξη των χαρακτήρων ή αν εντόπισαν κάποια αναφορά ή κρυφό νόημα που εμάς ίσως μας ξέφυγε.

cocacola

Τσιμπολογώντας το αγαπημένο μας φαγητό και απολαμβάνοντας τη γεύση μιας δροσιστικής Coca - Cola Zero, μπορούμε να καθόμαστε για ώρες και να καταναλώνουμε stories, video και posts που να αναλύουν τα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

cocacola

Οι Κυριακές είναι φτιαγμένες για ευτυχισμένες, ξεχωριστές στιγμές με ανθρώπους που σε ενώνουν σημαντικά πράγματα και τις δικές μας, με την αγαπημένη μου φίλη, δεν τις αλλάζω με τίποτα.

Διάβασε όλα τα άρθρα εδώ.

Φωτογραφίες-Βίντεο: Παναγιώτης Παρίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr