Follow us

4 κόλπα να ξαναζεστάνεις την πίτσα και να είναι τραγανή

Έχεις ξαναζεστάνει μια πίτσα και διαπιστώνεις ότι η γεύση της ή η τραγανή υφή της έχει εξαφανιστεί; Αυτά τα 4 κόλπα θα σε βοηθήσουν να την... αναστήσεις!

MissBloom TEAM
Πιτσα istock

Ίσως το ξαναζεσταμένο φαγητό να μην είναι για όλους αλλά όταν μιλάμε για πίτσα που την τρως ακόμη και στο πρωινό σου την επόμενη μέρα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη από το προηγούμενο βράδυ, χωρίς να χάσει τη γεύση και την αρχική της υφή. Αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα 4 κόλπα.

4 κόλπα για να ξαναζεστάνεις την πίτσα και να είναι τραγανή

Προτού λοιπόν φας μια μπουκιά από την κρύα πίτσα από το ψυγείο, αφιέρωσε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας μία από τις παρακάτω επιλογές. Υποσχόμαστε ότι θα εκπλαγείς από το πόσο τραγανή, creamy και νόστιμη θα είναι η πίτσα, ακόμα και μια ή δύο μέρες μετά την αγορά της.

1. Στον φούρνο

Το ξαναζέσταμα πίτσας στο φούρνο είναι πάντα μια αλάνθαστη μέθοδος με ελάχιστο καθάρισμα. Μάλιστα, το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο αλουμινόχαρτο, ένα λαδόχαρτο και οποιαδήποτε πρόσθετα συστατικά που θέλεις να βάλεις από πάνω ώστε να την ανανεώσεις.

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο.
  • Μόλις προθερμανθεί ο φούρνος, βάλε το ταψί στον φούρνο για 5 λεπτά για να ζεσταθεί. Αυτό το επιπλέον βήμα θα εξασφαλίσει ότι η πίτσα σου θα παραμείνει τραγανή.
  • Βγάλε το ζεστό ταψί από το φούρνο, πρόσθεσε την πίτσα και τοποθέτησε τη λαδόκολλα από πάνω για περίπου 10 λεπτά. Είναι καλή ιδέα να το ελέγξεις μετά από 5 λεπτά για να βεβαιωθείς ότι το τυρί λιώνει αλλά δεν καίγεται.
  • Μετά από 10 λεπτά βγάλε την πίτσα από το φούρνο και σέρβιρε.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ