Follow us

Αmina Chakim | Η μάχη με τον καρκίνο και ο "τύραννος, μουσουλμάνος" πατέρας που την στιγμάτισε

Η 37χρονη παίκτρια του " My Style Rocks" κερδίζει κάθε μάχη της ζωής με... στυλ!

MissBloom TEAM
amina Courtesy of Instagram/Amina Chakim

Η Αmina Chakim έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας " My Style Rocks" το 2020. Χάρη στο ιδιαίτερο στυλ και την εκρηκτική προσωπικότητα, η 37χρονη επιχειρηματίας κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει αγαπητή σε κοινό και κριτές - ίσως, όχι, όμως, στις συμπαίκτριες της-.

Η οικειοθελής αποχώρησή της τότε από το ριάλιτι μόδας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ήταν ένα από τα φαβορί. Κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στην Αmina και τα "σενάρια" ξεπηδούσαν το ένα μετά το άλλο από τους φανατικούς θαυμαστές της εκπομπής.

Η 37χρονη τήρησε σιγή ιχθύος, ενώ η παραγωγή κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τον λόγο που οδήγησε την δημοφιλή παίκτρια εκτός πλατό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αmina αποκάλυψε την μάχη με τον καρκίνο που την στιγμάτισε, η πρώην παίκτρια της σεζόν 2020 εξήγησε στους θαυμαστές της ότι ξεκίνησε την θεραπεία για τον καρκίνο, ενώ παράλληλα μοιράστηκε τα τραγικά βιώματα της παιδικής της ηλικίας.

Η Αmina Chakim μίλησε για τον " τύραννο πατέρα" που χτυπούσε τόσο την σύζυγό του όσο και τα ανήλικα παιδιά του, αλλά και την θέση της μητέρας της, η οποία έπασχε από διπολική διαταραχή.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ