Follow us

"Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας" | Η σκληρή κριτική της Έλενας Ακρίτα σε Γιάννη Πρετεντέρη και Ράνια Τζίμα

Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη.

MissBloom TEAM
Έλενα Ακρίτα NDP

Το βράδυ της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εμφανίστηκε στο Mega και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια γύρω από τη συνέντευξη ήταν πολλά με τα σχόλια στα social media να δίνουν και να παίρνουν.

Ένα από αυτά, ήταν και της Έλενας Ακρίτα, η οποία ως γνωστόν είναι βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία άσκησε δριμύτατη κριτική στους δύο δημοσιογράφους.

"Αν είσαι όρθιος, κάθισε" | Τα λόγια της Έλενας Ακρίτα για το viral σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου

Παρακάτω αναλυτικά η ανάρτησή της:

"Με πολλά χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη μου και άπειρες συνεντεύξεις με τεράστιες προσωπικότητες της Ελλάδας, έχω να πω τούτο.
Η συνέντευξη που πήραν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο πρότυπο προς αποφυγήν.
Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας - κατά την ταπεινή μου γνώμη - κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Ανεπιτυχώς.
Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια.
Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ.
Μάθετε να ζείτε με αυτό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ