Follow us

ERTFLIX | Τα 10 νέα "διαμαντάκια" της αγαπημένης μας πλατφόρμας για Μάρτιο και Απρίλιο

Κλασικά, σινεφίλ και ταινίες μικρού μήκους που βρίσκουμε μόνο εδώ.

MissBloom TEAM
ταινιες

Οι πλατφόρμες μας έχουν γίνει πλέον συνήθεια και η αλήθεια είναι πως προσωπικά κάνω πρώτα μια περιήγηση από αυτές πριν οδηγηθώ στη συμβατική τηλεόραση. Η πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFIX, το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους on demand θεατές έχει πάντα πολύ καλές επιλογές. Επίσης είναι το μόνο που φιλοξενεί ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που έχουν βραβευτεί στα Φεστιβάλ και που έπειτα είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς για να δει.

Κάναμε λοιπόν μια επιλογή από ό,τι είναι διαθέσιμο τώρα (τέλη Μαρτίου) για εσάς! Ελπίζουμε να απολαύσετε σινεμά στη μικρή οθόνη.

Ταινίες μεγάλου μήκους

Αποκάλυψη Τώρα - Redux

Όπως λέμε κλάσικ. Η ταινία "Αποκάλυψη τώρα" είναι μια επανεκτέλεση του κλασικού έργου του Joseph Conrad "Η καρδιά του σκότους", που διαδραματίζεται το 1969 κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Η ιστορία παρακολουθεί το ταξίδι ενός λοχαγού του Μπέντζαμιν Γουίλαρντ των ειδικών δυνάμεων μέσα στις βίαιες ζώνες μάχης του Βιετνάμ, σε μια μυστική αποστολή να δολοφονήσει ένα διοικητή πεδίου που ονομάζεται Kουρτζ, ο οποίος έχει εγκαθιδρύσει μια αδίστακτη δικτατορία. Καθώς ο Γουίλαρντ ταξιδεύει μέσα στην παραφροσύνη και τον παραλογισμό της αμερικανικής εμπλοκής στον πόλεμο, έλκεται όλο και περισσότερο από την ίδια τη ζούγκλα, την αρχέγονη μυσταγωγία της και την τεράστια δύναμή της...

Πρωταγωνιστούν: Μarlon Brando, Robert Duvall, Μartin Sheen, Frederic Forrest, Laurence Fishburne, Dennis Hopper, Σκηνοθεσία: Francis Ford Coppola

Toni Erdmann

Την είδαμε φέτος να λάμπει στην Ανατομία μίας Πτώσης και στη Ζώνη Ενδιαφέροντος. Η Γερμανίδα ηθοποιός Sandra Huller ήρθε για να μείνει. Στην παράξενη κωμωδία Toni Erdmann έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την κάπως κωμική πλευρά της σε μια τρυφερή ιστορία για τη σχέση πατέρα- κόρης.

Εδώ ο αιώνια πλακατζής Βίνφριντ, λατρεύει να ενοχλεί την κόρη του. Τρυπώνει στη ζωή της, τις συναντήσεις και τις εξόδους της, προσπαθώντας να την πλησιάσει. Ενοχλημένη του ζητά να σταματήσει. Τότε συστήνεται το alter ego του Βίνφριντ- ο Τoni Erdmann. Ο Τoni είναι ένας περίεργος τύπος με κακό κοστούμι, τραγική περούκα κι ακόμη χειρότερη οδοντοστοιχία. Όσο πιο εκκεντρικός γίνεται, τόσο η κόρη του φαίνεται να ανταποκρίνεται.

Πρωταγωνιστούν: Peter Simonischek, Sandra Huller, Ingrid Bisu, Ingrid Burkhard, Σκηνοθεσία: Μaren Ade

Still Alice

Η Δρ. ‘Αλις Χόουλαντ έχει τα πάντα. Είναι μία καταξιωμένη ακαδημαϊκός γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τριών, μεγάλων πια, παιδιών. Όταν η μνήμη της αρχίζει να την προδίδει, αρχικά δεν δίνει σημασία. Αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν χάνεται στην ίδια της τη γειτονιά. Ο προσωπικός αγώνας με αντίπαλο τη μη αναστρέψιμη νόσο του Αλτσχάιμερ μόλις ξεκινά.

Πρωταγωνιστούν:Julianne Moore, Kristen Stewart, Alec Baldwin, Kate Bosworth ,Hunter Parrish, Σκηνοθεσία: Richard Glatzer, Γουός Γουεστμόρλαντ

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ