Follow us

Κρατάς μυστικό; Τι δεν πρέπει να αποκαλύπτεις στη δουλειά

Θέλεις να είσαι επιτυχημένη στη δουλειά σου; Μάθε να σιωπάς και να μη μοιράζεσαι κάποια προσωπικά μυστικά. Με κανέναν!

MissBloom TEAM
μυστικα istock

Η ζωή στο εργασιακό περιβάλλον σου δεν είναι πάντα εύκολη. Γι' αυτό οι προσωπικές σου αποκαλύψεις καλό είναι να γίνονται με το σταγονόμετρο, ώστε στο μέλλον να μη βλάψουν την εξέλιξή σου.

5 κανόνες για να κυριαρχήσεις στη δουλειά σου

Μην πεις στη δουλειά ποτέ...

Πόσο κοστίζουν η τσάντα ή τα παπούτσια σου και πού ή πώς ξοδεύεις το μισθό σου, ειδικά όταν παραπονιέσαι καθημερινά για το νοίκι, τα κοινόχρηστα, τους λογαριασμούς ρεύματος και τηλεφώνου.

Ότι έκανες κοπάνα: Βρήκες την πιο ευφάνταστη δικαιολογία προκειμένου να μην πας στη δουλειά. Δίνεις όμως και την ευκαιρία ένας κακός συνάδελφος να σου το "χτυπήσει" ή να δράσει παρασκηνιακά εις βάρος σου. Στις ημέρες μας χρειάζεται να είσαι όσο πιο τυπική μπορείς.

Με ποιον βγαίνεις: Οι συνάδελφισσές σου δεν είναι πάντα, όλες φίλες σου. Επομένως, τους δίνεις τροφή για σχόλια πίσω από την πλάτη σου όσο κι αν λες "δε με νοιάζει". Σε νοιάζει, αν μάλιστα χωρίσεις και δε θες να το ανακοινώσεις!

Πόσο έχεις βαρεθεί τη δουλειά σου: Ακόμη και ένα σχόλιο στον λάθος άνθρωπο μπορεί να παρερμηνευτεί. Μάλιστα, αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι το αφεντικό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ