Follow us

Τατιάνα Γκούσιν | Η πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Shape

Δες το αποτέλεσμα του shooting και διάβασε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Τατιάνας Γκούσιν!

γκουσιν

"CITIUS, ALTIUS, FORTIUS": Το μότο των Ολυμπιακών Αγώνων ("πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά") έγινε ο ιδανικός τίτλος για το Cover Story της Τατιάνας Γκούσιν. Η 7η στην παγκόσμια κατάταξη, 30χρονη πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος, λίγο πριν την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη και στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, πόζαρε στον φακό του Κοσμά Κουμιανού και μίλησε στο Shape για τις στιγμές που καθόρισαν την ανοδική πορεία της.

Πριν από τη φωτογράφιση ήσουν λίγο διστακτική, αν και σου αρέσει να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα. Μετά το πρώτο σου εξώφυλλο, πόσο σε εξέπληξε ο εαυτός σου;

Αρχικά ήμουν λίγο διστακτική, αλλά παρά την ανασφάλειά μου, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα με ξάφνιασε ευχάριστα. Αν και αρχικά είχα αρκετό άγχος, σιγά σιγά χάθηκε και απολάμβανα κάθε στιγμή. Η ομάδα ήταν εκπληκτική και αυτό με βοήθησε να νιώσω άνετα. Νομίζω ότι ο συνδυασμός αυτός δημιούργησε ένα τέλειο αποτέλεσμα που ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Αν και δεν θεωρούσα πως έχω φωτογένεια, αυτή η εμπειρία με έκανε να αντικρίσω τον εαυτό μου με νέο φως και να αντιληφθώ ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε πράγματα που μου φαίνονταν δύσκολα παλαιότερα.

7η στον κόσμο! Η μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας σου! Πώς μετράει μέσα σου; Έχεις συνειδητοποιήσει τι έχεις κάνει;

Αυτή η επιτυχία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της καριέρας μου και με γεμίζει με υπερηφάνεια. Αρχικά, μπορώ να πω πως δεν το έχω ακόμα πλήρως συνειδητοποιήσει, αλλά κάθε φορά που το σκέφτομαι, αισθάνομαι σαν να ζωντανεύει ένα παιδικό όνειρο. Η προσπάθεια και ο αγώνας μου για να φτάσω σε αυτήν τη θέση με οδήγησαν σε ένα σημείο που μου φαινόταν απίθανο να φτάσω. Παρόλο που δεν ένιωσα αμέσως την πλήρη ικανοποίηση, η εμπειρία αυτή με διδάσκει σημαντικά πράγματα για τον εαυτό μου και τη δύναμή μου. Είναι ένα βήμα προς την αύξηση της αυτοπεποίθησής μου και την προετοιμασία μου για τις μελλοντικές προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ