Follow us

Σε κλίμα θλίψης η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου | Κάτια Δανδουλάκη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου από τις πρώτες που έφτασαν

Η σπουδαία ηθοποιός "έφυγε" από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο.

MissBloom TEAM
Άννα Παναγιωτοπούλου NDP

"Έφυγε" από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο 5 Μαίου, έπειτα από πολυετή μάχη με το Αλτσχάιμερ, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, η αιώνια "Μαντάμ Σουσού" των Ελλήνων, τα τελευταία χρόνια είχε αποταβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλούσε σπάνια.

Αυτή τη στιγμή, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου πραγματοποιείται η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού, ενώ από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Κάτια Δανδουλάκη εμφανώς συγκινημένοι.

Σε κλίμα θλίψης η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου | Κάτια Δανδουλάκη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου από τις πρώτες που έφτασαν
Κάτια Δανδουλάκη
Παπακωνσταντίνου - Φασουλής

Εκτός από τους προαναφερθέντες, πλήθος καλλιτεχνών έχει ήδη πλημμυρίσει το Νεκροταφείο Ζωγράφου προκειμένου να αποχαιρετίσουν την αγαπημένη τους συνάδελφο. Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τζόυς Ευείδη, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαριάννα Τουμασάτου, Υβόννη Μαλτέζου, Μαρία Φιλίππου, Διονύσης Τσακνής, Γιώργος Κιμούλης, Ηλίας Μαροσούλης και άλλοι.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Παπαθανασίου - Ρέππας
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Τζόυς Ευείδη
Κιμούλης - Μαροσούλης

Mάλφα - Σκιαδαρέσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ