
Η στραπατσάδα – ή καγιανάς, όπως λέγεται σε πολλές περιοχές – είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, γρήγορα και οικονομικά ελληνικά φαγητά. Τρεις βασικές πρώτες ύλες, που υπάρχουν σχεδόν πάντα στο σπίτι: ντομάτα, αυγά και ελαιόλαδο. Κάθε οικογένεια έχει τη δική της εκδοχή, με ή χωρίς φέτα, μερικές φορές με λουκάνικο ή μυρωδικά, αλλά η βάση παραμένει η ίδια. Είναι το comfort food του καλοκαιριού, εύκολο, χορταστικό και γεμάτο γεύση.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr