Follow us

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με μπότες που φοράει εδώ και 17 χρόνια

Η δούκισσα του Cambridge έβαλε ξανά τις αγαπημένες της μπότες τις οποίες φοράει από το 2004.

Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Έχοντας τον τίτλο της πιο καλοντυμένης royal στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ, η Kate Middleton δεν θα μπορούσε να μας απογοητεύσει με την πρόσφατη εμφάνισή της κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε με τον πρίγκιπα William σε μια φάρμα στην κοινότητα Durham.

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφθηκε το Manor Farm, μια φάρμα που βρίσκεται στην κατοχή μιας οικογένειας για 5 γενιές, κάνοντας ένα τουρ στην ιδιοκτησία, συζητώντας με τους ιδιοκτήτες και γνωρίζοντας τα ζώα που εκτρέφουν εκεί.

Loading...

Εκείνο όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η εμφάνιση της Kate Middleton, που απέδειξε για ακόμη μια φορά πως το casual ντύσιμο μπορεί να γίνει εξίσου stylish με ένα πιο επίσημο, επιλέγοντας τα σωστά items. Η δούκισσα του Cambrige φόρεσε ένα σκουρόχρωμο παντελόνι τζιν μαζί με ένα πλεκτό πουλόβερ από Brora, ένα bomber jacket στο χρώμα της ελιάς και τις Penelope Chilvers δερμάτινες μπότες της, που την έχουμε δει να φορά δεκάδες φορές - ένα κομμάτι που η Middleton έχει από το 2004. Στο ίδιο mood ήταν ντυμένος και ο πρίγκιπας William, ο οποίος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει και ένα τρακτέρ.

Πηγή | Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ