Follow us

Knitwear: 5 + 1 φορέματα για να υιοθετήσεις την πιο hot τάση του καλοκαιριού

Τα πλεκτά φορέματα που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο

Knitwear: 5 + 1 φορέματα για να υιοθετήσεις την πιο hot τάση του καλοκαιριού Splash/Ideal Images

Η μόδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και σε αυτή αντικατροπτίζονται οι αλλαγές της, ακόμα και αν αυτές αφορούν την πανδημία. Ο κατ' οίκον περιορισμός, άλλωστε, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τόσο τις αγορές μας όσο και το στυλ μας και μέσα από αυτόν αναδείχθηκαν τάσεις με βασικό χαρακτηριστικό την άνεση.

Η athleisure αισθητική ήταν αυτή που διαπερνούσε κάθε σύνολο μας, ενώ οι fashion influencers ανά τον κόσμο την απογείωσαν μέσα από τις καθημερινές αναρτήσεις τους στα social media. Ανάμεσα τους ξεχώρισε και ένα trend, που συνδυάζει τη άνεση και την κομψότητα και ακούει στο όνομα knitwear.

Πρόκειται για τα πλεκτά κομμάτια, που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, όπως επίσης και εκείνο των σχεδιαστών μεγάλων οίκων και μοντέρνων brands. Ενδεικτικά παραδείγματα αποτελούν οι ανοιξιάτικες συλλογές των Maison Margiela, Rick Owens, Chanel, Bottega Veneta, Simon Miller, Kim Shui, Acne Studios και Valentino. Στις collections τους, λοιπόν, τα πλεκτά μαγνήτισαν τα βλέμματα μέσα από μοντέρνα σχέδια με μεγάλη ποικιλία και στο street style κατέκτησαν τις καρδιές μας μέσα από πρωτότυπα σύνολα αποδεικνύοντας τη στιλιστική τους ευελιξία.

Υιοθέτησε την knitwear τάση

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση είναι μέσω ενός φορέματος. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, ένα knitted φόρεμα θα σε κρατήσει δροσερή και κομψή κάθε ώρα της ημέρας.

Μπορείς να το συνδυάσεις με τα αθλητικά σου υποδήματα για ένα casual look ή τα strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα για μία βραδινή έξοδο. Όπως και να έχει το πλεκτό φόρεμα θα γίνει statement κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας σου.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 + 1 knitted φορέματα από τα Zara, που μπορείς να επιλέξεις και να δημιουργήσεις άκρως "ινσταγκραμικές" εμφανίσεις.

Ανακάλυψε το ιδανικό για εσένα

Midi πλεκτό φόρεμα με V ντεκολτέ, Zara

Mini φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση με χοντρές τιράντες, Zara

Αμάνικο πλεκτό φόρεμα, Zara

Mini φόρεμα με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή, Zara

Midi φόρεμα με πλεξούδες, Zara

Mini πλεκτό φόρεμα με βολάν, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ