Follow us

H Taylor Hill έκανε το ωραιότερο βραδινό μακιγιάζ

Που μπορείς κι εσύ να αντιγράψεις στις νυχτερινές εξόδους σου.

taylor hill Splash news

Είναι περίεργο που μιλάμε για βραδινό μακιγιάζ, όμως να που ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για το πώς θα βαφτούμε στις βραδινές μας εξόδους. Ύστερα από σχεδόν ένα εξάμηνο που το makeup μάς απασχολούσε κυρίως για τα zoom meetings μας, πλέον έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε όλα εκείνα τα τέλεια looks που χαζεύουμε κατά καιρούς σε Instagram και Youtube.

Δες επίσης: Flash Liner | Το απλό makeup hack που θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται (πολύ) μεγαλύτερα

Ένα από τα πολλά που μας άρεσαν ήταν και της Taylor Hill, που μπορείς άνετα να κάνεις στις νυχτερινές εξόδους σου. Είναι κομψό και ταυτόχρονα αποπνέει και έναν rock/grunge χαρακτήρα που σε συνδυασμό με το wet look στα μαλλιά της, το κάνει πολύ μοντέρνο και φρέσκο - κι ας είναι κάπως βαρύ το ίδιο το μακιγιάζ.

Δες το βραδινό μακιγιάζ της:

Loading...

Loading...

Το μοντέλο έδωσε έμφαση στα μάτια, με μια ελαφρώς ιριδίζουσα πορτοκαλί-μπρονζέ σκιά στα πάνω βλέφαρα, μαύρο περίγραμμα σε όλο το μάτι και διακριτική σκούρα σκιά στο κάτω βλέφαρο, που δημιουργεί μια σκίαση μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού. Πολύ πλούσια, fluffy φρύδια συμπλήρωσαν την ένταση στο βλέμμα της, ενώ τα χείλη παρέμειναν φυσικά για να μην "φορτώσουν" το αποτέλεσμα. Αρκετό μπρόνζερ χρησιμοποιήθηκε σε όλο το πρόσωπό της, ακόμα και στα ζυγωματικά αντί για ρουζ, για να δοθεί μια ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα της.

Δες επίσης: H Bella Hadid επαναφέρει ένα hair trend από το παρελθόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ