Follow us

Τα κοσμήματα που θα σε κάνουν να νιώθεις μοναδική

Κάθε κόσμημα και μία διαφορετική ιστορία.

MissBloom TEAM
Anatol Courtesy of Anatol

Είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας, η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά σε κάθε σου εμφάνιση και έχουν την ικανότητα να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Ο λόγος για τα κοσμήματα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης σου και η συνταγή της επιτυχίας για να δημιουργήσεις looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι πως κάθε κόσμημα της συλλογής σου κρύβει και μία ιστορία. Είτε το χάρισες εσύ στον εαυτό σου είτε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ως δώρο, ένα κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα μονόπετρο έχει πάντα μεγάλη συναισθηματική αξία.

Τα κοσμήματα που θα σε κάνουν να νιώθεις μοναδική

Ακριβώς αυτή την έκφραση συναισθημάτων προσπάθησε και πέτυχε να αποτυπώσει ο οίκος Anatol μέσα από τη νέα καμπάνια με τίτλο "Let your heart be loud" για το καλοκαίρι του 2021. Στην καμπάνια παρακολουθούμε έναν άντρα απορροφημένο από το πρόγραμμα και τη δουλειά του να αποφασίζει να χαρίσει ένα άκρως εντυπωσιακό κόσμημα στη σύντροφο του αποδεικνύοντας πως τα διαμάντια δεν χάνουν ποτέ τη λάμψη τους, ακριβώς όπως και η αγάπη δεν χάνει ποτέ τη δύναμη της.

Η καμπάνια της νέας συλλογής

Η νέα συλλογή της Anatol

Για εσένα που αγαπάς τη λάμψη και τη φινέτσα στα κοσμήματα σου, η νέα συλλογή της Anatol πρόκειται να σε ενθουσιάσει, αφού θα βρεις κολιέ, σκουλαρίκια, αλλά και μονόπετρα διακοσμημένα με διαμάντια και λευκό ζαφείρι που μπορείς να φοράς κάθε στιγμή της ημέρας.

Είτε θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου είτε σε κάποια άλλη γυναίκα, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό κόσμημα που πρόκειται να μείνει για πάντα στην κοσμηματοθήκη σου.

www.anatoljewelry.com

Flagship Store: Argyropoulou 8 Kifissia

Tel: 2108018253

Branch Boutique: Golden Hall, Leoforos Kifissias 37A

Tel: 2106835511

Τα κοσμήματα που έχουμε ξεχωρίσει

Μονόπετρο Anatol

Κολιέ με διαμάντια Anatol

Σκουλαρίκια με διαμάντια και λευκό ζαφείρι Anatol

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ