Follow us

Οι Παριζιάνες παραδίδουν μαθήματα κομψότητας | Τα καλοκαιρινά looks που αγαπήσαμε

Η κομψότητα βρίσκεται στο DNA τους

Jeanne Damas Splash News/Ideal Image

Τι μπορούμε να πούμε για το στιλ των Παριζιάνων, που να μην έχει ειπωθεί ήδη; Αυτές οι γυναίκες έχουν έμφυτη την ανεπιτήδευτη κομψότητα και το αποδεικνύουν με κάθε τους εμφάνιση. Από τις χειμερινές εμφανίσεις τους μέχρι τις καλοκαιρινές, τα σύνολα τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς, αφού κάνουν να φαίνεται το styling ''παιχνιδάκι''.

Μέσα από τα social media τους και με κάθε τους ανάρτηση παραδίδουν μαθήματα κομψότητας και πιο συγκεκριμένα συμβουλές για να είμαστε κομψές και άνετες ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τις καλύτερες και on-trend εμφανίσεις τους, που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις αντίστοιχες. Επίσης, αποτελούνται από key fashion items, καθώς μένουν μακριά από τις τάσεις εκτιμώντας τη διαχρονική ομορφιά και αξία.

Τα Parisian summer looks που ξεχωρίσαμε

Το κλασικό μαύρο φόρεμα θα είναι πάντα στις προτιμήσεις τους ανεξάρτητα από την εποχή. Για αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, όμως, προτιμούν την αέρινη σιλουέτα με μινιμαλιστικές λεπτομέρειες, όπως τα σχέδια με τις τιράντες. Οι τελικές πινελιές, που ολοκληρώνουν τις εν λόγω εμφανίσεις τους, είναι τα αξεσουάρ σε έντονες αποχρώσεις, όπως η παρακάτω πράσινη τσάντα, που προσθέτει πολυτέλεια στο look.

Loading...

Στη Γαλλία είναι σύνηθες να βρέχει ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ η θερμοκρασία αν και τείνει να ανεβαίνει σε καμία περίπτωση δεν αγγίζει τα επίπεδα στη χώρα μας. Η κλιματική αλλαγή, όμως, έχει επηρεάσει το κλίμα και εδώ και πλέον οι βροχές είναι δεδομένες αυτή την περίοδο. Για αυτό και χρειαζόμαστε σύνολα -όπως το παρακάτω-, που να ανταπεξέρχονται στα παιχνίδια του καιρού. Με το jean σου, λοιπόν, και το T-shirt φρόντισε να πάρεις μαζί σου και ένα εντυπωσιακό blazer ή ένα κοντό σακάκι. Επένδυσε σε ένα με εκκεντρικό χαρακτήρα και φίνα υφή, που θα τραβήξει για όλους τους σωστούς λόγους τα βλέμματα. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με μυτερά mules και είσαι έτοιμη τόσο για το γραφείο όσο και για την έξοδο σου μετά.

Loading...

Αν ο ελεύθερος χρόνος το πρωί είναι μία πολυτέλεια για εσένα τότε σου έχουμε τη λύση: Η ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας όπως επίσης και κάθε περίσταση. Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσεις είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ, που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου. Αυτά μπορεί να είναι ένα φουλάρι, μία υπέροχη tote ή crochet τσάντα ακόμα και πέδιλα με ψηλό τακούνι, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ