Follow us

Τσάντα σε έντονο χρώμα | Αξίζει να επενδύσεις;

Τα bold χρώματα φαίνεται να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fashionistas

Τσάντα Pixel Formula

Πάντα βρισκόμαστε σε μία αναζήτηση για το κομμάτι, που θα ανανεώσει την εμφάνιση μας, εκείνο που θα αναβαθμίσει το προσωπικό μας στιλ και θα απογειώσει την αυτοπεποίθηση μας. Ειδικά τώρα που οι εκπτώσεις ήρθαν, όλες μας σκεφτόμαστε τις επενδύσεις στην γκαρνταρόμπα μας και κυρίως ποιες είναι σωστές και αυτές που αξίζουν το ''κάτι παραπάνω'' από αυτό που υπολογίζαμε. Σε ποια αξεσουάρ, κομμάτια και ρούχα αξίζει να επενδύσουμε σε αυτές εκπτώσεις; Ανάμεσα σε παπούτσια, φορέματα, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και άλλα, η σωστή επιλογή γίνεται όλο και πιο ακατόρθωτη, ενώ η αγορά όλο και πιο χαοτική. Για αυτό και πρέπει να σκεφτούμε ''στρατηγικά'' ξεχωρίζοντας τα κομμάτια που αποτελούν πραγματική ανάγκη, όπως για παράδειγμα η τσάντα.

Φεύγοντας από το σπίτι, ακόμα και για τις πιο απλούς και "σύντομους" λόγους, δεν ξεχνάμε ποτέ να πάρουμε την τσάντα μας. Πρόκειται για ένα από τα πιο χρηστικά αξεσουάρ στη γκαρνταρόμπα μας -για αυτό άλλωστε έχουμε και τόσες πολλές. Η τσάντα, πέρα από το γεγονός πως είναι χρηστική, παίζει και μεγάλο ρόλο στην εκάστοτε εμφάνιση μας, καθώς ανάλογα με το τύπο της, το σχέδιο και το χρώμα μπορεί να απογειώσει κάθε look.

Στη συλλογή μας σίγουρα θα έχουμε μία tote για το γραφείο, έναν φάκελο για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, μία τσάντα ώμου για τις casual, ενώ σίγουρα υπάρχουν και αρκετές "trendy". Ωστόσο, αυτή τη σεζόν βλέπουμε ολοένα και περισσότερες fashionistas να επιλέγουν τσάντες σε έντονες αποχρώσεις, από μικρές tote έως εκκεντρικά σχήματα. Τα bold χρώματα φαίνεται να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους και εμάς να μας έχουν διχάσει. Μπορεί να διανύουμε την εποχή που το χρώμα και το print επιβάλλεται, όμως, θα επενδύαμε σε μία τσάντα με έντονες αποχρώσεις; Για παράδειγμα θα ήθελες να έχεις μία κίτρινη τσάντα; Πού θα την φόραγες; Με ποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα τη συνδύαζες;

Styling 101

Σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις απαντάει μέσω ενός χαριτωμένου βίντεο η fashion expert και Influencer Victoria Magrath. Η βρετανίδα στιλίστρια με τους 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram @inthefrow, όπως ονομάζεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα, μας έδειξε διαφορετικά looks, με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις μία τσάντα σε έντονο χρώμα. Μέσα από την ανάρτηση της μας αποδικνύει πως ένα τέτοιο αξεσουάρ δεν μας διχάζει στιλιστικά, αντιθέτως προσθέτει πόντους σε κάθε εμφάνιση, χρώμα στα ουδέτερα σύνολα και δημιουργεί ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με τα άλλα χρώματα της γκαρνταρόμπας μας.

Δες παρακάτω πως το καταφέρνει:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ