Follow us

Αυτό είναι το φόρεμα που θέλουν όλες οι fashion influencers

Στα Zara βρήκαμε το φόρεμα με το απόλυτα ''ινσταγκραμικό'' σχέδιο.

Αυτό είναι το φόρεμα που θέλουν όλες οι fashion influecers Pixel Formula

Δεν είναι λίγες οι φορές, που στραφήκαμε προς τα social media για στιλιστική έμπνευση. Για να βρούμε την ιδέα ή την πρόταση, που θα ανανεώσει εντελώς την εκάστοτε εμφάνιση μας αλλά και γενικότερα το προσωπικό μας στιλ. Άλλωστε, τα social media έχουν συμβάλλει στον εκδημοκρατισμό της μόδας και έτσι περισσότερες περσόνες, φωνές και icons έχουν την ευκαιρία να ακουστούν. Παράλληλα, ανάμεσα στους αμέτρητους fashion λογαριασμούς η κάθε μίας μας βρίσκει εκείνη την fashion expert ή αλλιώς την influencer, που την αντιπροσωπεύει καλύτερα και το γούστο της είναι παρόμοιο με εκείνο της ιέρειας του στιλ.

Βέβαια, κάποιες φορές τυχαίνει η διαδικτυακή fashion κοινότητα να λατρεύει τα ίδια κομμάτια και να υιοθετεί τις ίδιες τάσεις ανεξαρτήτως προτιμήσεων. Ανάμεσα σε αυτά τα hot κομμάτια συναντάμε και ένα σχέδιο φορέματος. Πρόκειται για ένα edgy και sexy look σε στενή γραμμή με διαφάνειες, ζάρες, bustier και cut-outs. Το εν λόγω φόρεμα έχει κατακλύσει τα social media, με τις fashion influencers του Instagram να είναι αυτές, που το προτιμούν περισσότερο στα βραδινά σύνολα τους. Να αναφέρουμε εδώ, πως θυμίζει τα εκκεντρικά σχέδια του οίκου Mugler από τη δεκαετία των 90s.

Loading...
Loading...

Κάντο όπως οι fashion influencers

Εμείς σου βρήκαμε αυτό το σχέδιο σε προσιτή τιμή στο νέο καλοκαιρινό drop του Zara. Πρόκειται για ένα limited edition φόρεμα ντραπέ, που φέρει τούλι, λεπτές τιράντες, ''V'' ντεκολτέ, πιέτες στα πλάγια, λεπτομέρεια με σκίσιμο και κρυφό φερμουάρ.

Αυτό είναι το φόρεμα που θέλουν όλες οι fashion influencers
Zara
Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ