Follow us

Kendall Jenner | Η capsule collection της με τα κομμάτια που θα ήθελες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου

Το επιτυχημένο μοντέλο ένωσε τις δυνάμεις με το ABOUT YOU για τη δημιουργία μιας συλλογής με τα απαραίτητα κομμάτια.

Kendall Jenner Courtesy of ABOUT YOU

Η Kendall Jenner έχει έναν αρκετά ενεργό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να ξεκίνησε ως ένα μοντέλο, όμως, κατάφερε γρήγορα να γίνει η μούσα των πιο διάσημων σχεδιαστών και εμβληματικών οίκων, το πρόσωπο των πιο ακριβοπληρωμένων διαφημιστικών καμπανιών και σχεδιάστρια συλλογών με ρούχα και αξεσουάρ. Η ίδια, μάλιστα, πρόκειται να κυκλοφορήσει και την τελευταία της capsule collection με το brand ABOUT YOU, η οποία φαίνεται πως θα γίνει sold out μέσα σε λίγα λεπτά.

Kendall for ABOUT YOU | Το πρώτο πολυαναμενόμενο drop

Η συλλογή ''Kendall for ABOUT YOU'' αποτελείται κυρίως από βασικά κομμάτια, που χρειαζόμαστε όλες μας στη γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, ανάμεσα τους ξεχωρίζουν και μερικά statement σχέδια, που αναβαθμίζουν κάθε look. Στο σύνολο τους είναι 11 κομμάτια και αποτελούνται από μαλακά υφάσματα. Πουκάμισα, tops, basic σορτσάκια, cropped φούτερ, slip φόρεμα και μπικίνι είναι μερικά από τα κομμάτια, που σχεδίασε η Kendall Jenner και φέρουν την χαρακτηριστική μινιμαλιστική και cool διάθεση της. Όσον αφορά τη χρωματική παλέτα της capsule collection, οι ουδέτεροι τόνοι ξεχωρίζουν και σε πολλές περιπτώσεις συνδυάζονται με τις pop αποχρώσεις του πράσινου και του κόκκινου.

Kendall Jenner | Η capsule collection της με τα κομμάτια που θα ήθελες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου
kl

"Λατρεύω τα βασικά ρούχα. Μπορείτε να συνδυάσετε κάθε κομμάτι της συλλογής σε ένα mix & match παιχνίδι. Κάθε κομμάτι, μάλιστα, φέρει έναν κωδικό και ανάμεσα στους αριθμούς τους είναι και ημερομηνία των γενεθλίων μου", αναφέρει χαρακτηριστικά για τη νέα της capsule collection με το ABOUT YOU η Kendall Jenner.

About y

Την ίδια προσωπική πινελιά συναντάμε και στη διαφημιστική καμπάνια, η οποία γυρίστηκε στην γενέτειρα της το Λός Άντζελες. Συμμετείχε και ο αγαπημένος της σκύλος, ο Pyro, ενώ τη φωτογράφιση ανέλαβε η Zoey Grossman και τη δημιουργική σκηνοθεσία ο Donald Schneider Studio.

kendall jenner

Kendall Jenner

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο για 72 ώρες και αποτελεί το πρώτο drop της two-collections συνεργασίας τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ