Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φθινοπωρινό φόρεμα που θα φορέσεις στον καφέ και το ποτό σου

Το φόρεμα της από τη Lynne θα γίνει η go-to επιλογή σου.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φθινοπωρινό φόρεμα που θα φορέσεις στον καφέ και το ποτό σου NDP

Και επίσημα το φθινόπωρο είναι εδώ και εμείς το υποδεχόμαστε με νέες στιλιστικές προτάσεις. Καθώς ο καιρός αλλάζει σταδιακά, θα χρειαστεί να γίνει μία αναδιοργάνωση στη γκαρνταρόμπα σου. Επίσης, η διάθεση αλλάζει και έτσι τα καλοκαιρινά χρώματα, οι υφές και τα prints ίσως πλέον να μην σου ταιριάζουν. Μπορεί να επιθυμείς μία σκουρόχρωμη παλέτα, διαφορετικές σιλουέτες και γενικά φθινοπωρινά κομμάτια, όπως ένα φόρεμα, που μπορείς να φορέσεις σε κάθε σου έξοδο και να δείχνεις κομψή, on trend και επίκαιρη. Την ιδανική πρόταση σου βρήκαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται να γυρίσει στο τηλεοπτικό πλατό της, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στο στιλ της, με αποτέλεσμα κάθε της εμφάνιση να είναι και μία πρόταση για τα φθινοπωρινά looks. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε και εκείνη, που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες, με ένα bohemian-chic φόρεμα. Ο λόγος για την παρακάτω ινσταγκραμική εμφάνιση, που φέρει την υπογραφή του ελληνικού fashion brand Lynne.

Το φθινοπωρινό look της Κατερίνας Καινούργιου που θα φορούσαμε και εμείς

Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μάξι μακρυμάνικο κρουαζέ φόρεμα με print με λαχούρια στις απολύτως φθινοπωρινές αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλί. Σου υπενθυμίζουμε πως αυτό το boho print είναι μία διαχρονική επιλογή, που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας, ενώ προσφέρει και μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Το εν λόγω σχέδιο της Lynne έχει ''V'' λαιμόκοψη, ελαστική μέση, φουσκωτά μανίκια, ελαστικές μανσέτες, εσωτερική φόδρα και αέρινη σιλουέτα.

Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με χρυσά κοσμήματα, ενώ εσύ μπορείς να προσθέσεις τα απαραίτητα αξεσουάρ για την εκάστοτε περίσταση. Από λευκά αθλητικά και tote τσάντα για το πρωί μέχρι πέδιλα ή και μποτάκια με έναν oversized φάκελο για το βράδυ και τις βόλτες σου, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Θα βρεις το φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου παρακάτω.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φθινοπωρινό φόρεμα που θα φορέσεις στον καφέ και το ποτό σου
Μάξι φόρεμα με λαχούρια, Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ