Follow us

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Στην γκαρνταρόμπα της νέας κριτού του Greece's Next Top Model

Ποια σύνολα θα δανειζόμασταν από την γκαρνταρόμπα της;

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Στην γκαρνταρόμπα της νέας κριτού του Greece's Next Top Model NDP

Όλα είναι έτοιμα για τον τέταρτο κύκλο του Greece's Next Top Model, ο οποίος πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο τηλεοπτικό κανάλι ''Star''. Στις θέσεις των κριτών θα δούμε τους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό. Για δεύτερη χρονιά ο Γιώργος Καράβας θα αναλάβει το ρόλο του coach. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε και το τρέιλερ. Στα λίγα λεπτά, που διαρκεί το εν λόγω βίντεο, βλέπουμε κάποια από τα επίδοξα μοντέλα, από την πρώτη audition τα οποία θα εμφανιστούν μπροστά στης κριτική επιτροπή, για να διεκδικήσουν τα τέσσερα πολυπόθητα "ναι" και κατ΄επέκταση την είσοδό τους στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Σήμερα, ωστόσο, δεν θα ασχοληθούμε με του παίχτες του GNTM αλλά με τους κριτές και πιο συγκεκριμένα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η 34χρονη ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει μία ενδιαφέρουσα πορεία στο χώρο της μόδας και του modeling, καθώς υπήρξε η μούσα του Jean Paul Gaultier. Παράλληλα, το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beauté και έχει περπατήσει σε αμέτρητες πασαρέλες. Δεν μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που αποτελεί κριτή του ριάλιτι GNTM, αφού η εμπειρία της την κάνει πολύτιμη προσθήλη του πάνελ.

Το στιλ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την καριέρα της είναι και η γκαρνταρόμπα της, την οποία θαυμάζουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μετράει 13 χιλιάδες ακόλουθους. Η ίδια ούσα αρκετά ενεργής στα social media δημοσιεύει αρκετά από τα looks της και εμείς ξεχωρίσαμε παρακάτω εκείνα, που θα φορούσαμε και εμείς. Casual σύνολα με βασικά κομμάτια, άνετες γραμμές και athleisure set είναι κατά βάση η αδυναμία του μοντέλου και δεν μας προκαλεί εντύπωση. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να θυσιάζουμε στο βωμό του στιλ την άνεση και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου το αποδεικνύει.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να δεις τα outfits που ξεχωρίζουν στη γκαρνταρόμπα της Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ