Follow us

Τα αγαπημένα κομμάτια της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το Zara είναι ιδανικά για Girl's Night Out

Τέσσερα κομμάτια από τη νέα συλλογή που έχει ξεχωρίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Stamatina Tsimtsili NDP Photo Agency

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει με τις παρουσιάστριες των εκπομπών να δίνουν εκτός από τη μάχη τους για την τηλεθέαση και εκείνη για το ποια θα κάνει τις πιο κομψές εμφανίσεις. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που με κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να εμπνέει πολλές γυναίκες, ενώ με την πάροδο του χρόνου έχει καταλήξει στις γραμμές και το στιλ ρούχων που της ταιριάζουν περισσότερο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αγαπά τις mini γραμμές σε φούστες και φορέματα, που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της και επιλέγει να τα φορά τέτοιου στιλ ρούχα στην εκπομπή της "Happy Day" στον Alpha. Πρόσφατα μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δύο πολύ κομψές εμφανίσεις με κομμάτια από τη νέα συλλογή του Zara, ένα brand που προτιμά συχνά για τα looks της εκπομπής. Τα εν λόγω κομμάτια μάλιστα είναι ιδανικά για τις βραδινές σου εξόδους αυτή την εποχή.

Στο πρώτο look της, φορά ένα mini φόρεμα με μακριά μανίκια και λουλουδάτο μοτίβο σε αποχρώσεις του μπλε, το οποίο έχει συνδυάσει με ψηλοτάκουνα πέδιλα επίσης σε έντονη απόχρωση του μπλε. Το αποτέλεσμα είναι άκρως θηλυκό και κομψό. Φυσικά, τα συγκεκριμένα κομμάτια μπορείς να τα φορέσεις άνετα και ξεχωριστά. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιου στιλ φόρεμα με ankle boots ή sneakers και τζιν μπουφάν ή δερμάτινο jacket για μία πιο casual εμφάνιση. Όσον αφορά στα ψηλοτάκουνα πέδιλα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το Zara ταιριάζουν επίσης τέλεια με το τζιν παντελόνι σου για cool βραδινές εξόδους.

Loading...

Το δεύτερο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι για εσένα που αγαπάς το college style, αλλά θέλεις να αναδεικνύεις και το sexiness σου. Η παρουσιάστρια λοιπόν επέλεξε μία mini φούστα με κουμπιά και κοντά κρόσσια, η οποία θυμίζει φούστα σχολικής στολής και τη συνδύασε με cropped λευκό πουκάμισο, που έφερε ισορροπία στο σύνολο της.

Loading...

Τα αγαπημένα της κομμάτια από τη νέα συλλογή του Zara

Mini φλοράλ φόρεμα Zara

Ψηλοτάκουνα πέδιλα Zara

Λευκό πουκάμισο Zara

Mini φούστα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ