Follow us

Do it like a Fashionista | Αυτός είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να φορέσεις το ζιβάγκο σου

Το staple της χειμερινής γκαρνταρόμπας ανανεώθηκε.

street style Pixel Formula

Πρόκειται για ένα από τα staples της χειμερινής γκαρνταρόμπας, που συνδυάζει διαχρονικότητα και ασυναγώνιστη φινέτσα. Ο λόγος για το ζιβάγκο που φέτος, για ακόμα μία φορά, πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας με τις πιο σικ fashion experts να σου προτείνουν έναν κάπως διαφορετικό και σίγουρα πολύ πιο cool από ό,τι έχεις συνηθίσει.

Karl by Karl | Η νέα capsule συλλογή επιβεβαιώνει πως η genderless μόδα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ

Ο τρόπος που έχουν επιλέξει οι fashionistas για να προσθέσουν το ζιβάγκο στις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις τους είναι με τη βοήθεια του layering. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, συνδυάζουν τις μπλούζες ζιβάγκο με πουκάμισα, τα οποία φορούν κυρίως με τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια. Ο εν λόγω συνδυασμός μάλιστα έχει ως πηγή έμπνευσης ένα από τα αγαπημένα μας style icons, δηλαδή την Audrey Hepburn. Η ηθοποιός ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που πρόσθεσε το ζιβάγκο στο ντύσιμο της, δημιουργώντας layering με ζακέτες. Αυτό το combo επανέρχεται λοιπόν στην επικαιρότητα φέτος τον χειμώνα και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Extra Tip

Ακόμα κι όταν η θερμοκρασία πέσει περισσότερο μπορείς να δημιουργήσεις layering, συνδυάζοντας τις ζιβάγκο μπλούζες με πλεκτές ζακέτες για ένα έξτρα cozy αποτέλεσμα.

Loading...

Tik Tok Styling Hack | Πώς μπορείς να φορέσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα τον χειμώνα

Mid-season Sales | 8 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν αγοράσεις κάτι στις εκπτώσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ