Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μίνι φόρεμα που θα αντικαταστήσει το little black dress σου

Μία απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο σε μελαχρινές γυναίκες.

katerina kainourgiou NDP Photo Agency

Εδώ και δεκαετίες, το little black dress έχει μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά των γυναικών. Από το μαύρο φόρεμα δια χειρός Givenchy που είχε φορέσει η Audrey Hepburn στην ταινία Breakfast at Tiffany's μέχρι το μαύρο revenge dress που φόρεσε η πριγκίπισσα Diana μετά το διαζύγιο της από τον πρίγκιπα Κάρολο, το little black dress είναι συνώνυμο του διαχρονικού στιλ, της φινέτσας και της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Το γεγονός πως καταφέρνει να συμβαδίζει με τις τάσεις χωρίς να θεωρείται ποτέ ξεπερασμένο, αλλά και πως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό σχέδιο για κάθε πιθανή περίπτωση, το καθιστά το Νο1 πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Κάντο όπως η Κατερίνα Καινούργιου | Αυτός είναι ο πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις τα mini φορέματα σου

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθουμε πως θέλουμε να ανανεώσουμε το στιλ μας με κάτι λίγο πιο διαφορετικό, αλλά εξίσου κομψό και ευκολοφόρετο. Ακριβώς όπως το φόρεμα που φόρεσε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της "Super Κατερίνα” και θα σε κάνει να ξεχάσεις -έστω για λίγο- το αγαπημένο σου little black dress.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα μίνι φόρεμα από τη χειμερινή συλλογή του ελληνικού fashion brand, Toi & Moi σε ανοιχτή καφέ απόχρωση και το συνδύασε με over the knee μπότες στο ίδιο καφέ χρώμα από suede δέρμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με διακριτικά κοσμήματα. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως ακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις της μόδας, αφού οι γήινες αποχρώσεις είναι ένα από τα color trends της σεζόν, ενώ το ανοιχτό καφέ ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο σε μελαχρινές γυναίκες.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο; | 3 Ελληνίδες παρουσιάστριες σού δίνουν ιδέες

Ακόμα κι αν σε προβληματίζει το κατά πόσο εύκολο θα είναι να συνδυάσεις το εν λόγω φόρεμα, αλλά και την απόχρωση με άλλα χρώματα, θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείς, αφού είναι πιο ευκολοσυνδύαστο από ό,τι πιστεύεις. Εκτός από τα basic χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ και το μπεζ, μπορείς να πειραματιστείς με το στιλ σου, συνδυάζοντας το με κόκκινο, μοβ ή ακόμα και πράσινο.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Get the Look

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το μίνι φόρεμα που θα αντικαταστήσει το little black dress σου
Σεμιζιέ φόρεμα με πιέτες Toi & Moi

Βρες το φόρεμα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ