Follow us

Αντίο 2021 | Οι τάσεις που ευχαρίστως θα αφήσουμε πίσω μας

Αυτός είναι ο στιλιστικός απολογισμός του 2021 και αυτές οι τάσεις που θέλουμε να ξεχάσουμε...

Sales | Ποιες τσάντες βρίσκονται στο shopping list των συντακτριών μόδας; Pixel Formula

Και επίσημα είμαστε στην εκπνοή του 2021, ενός έτους που σημαδεύτηκε από πολλές αλλαγές, γεγονότα, απώλειες και κέρδη. Πρόκειται για μια χρονιά που μάς έμαθε πολλά και μας έδωσε άλλα τόσα. Λίγο προτού της πούμε ''αντίο'' όλες μας σκεφτόμαστε τι θα πάρουμε από αυτή και τι θα αφήσουμε πίσω μας. Έναν απολογισμό που θα μας δώσει έναν προγραμματισμό, έναν χάρτη για τις ημέρες που έρχονται. Ως συντάκτριες μόδας, όμως, οφείλουμε να κάνουμε ένα παρόμοιο ζύγισμα και στο χώρο της μόδας, ανάμεσα στις τάσεις, τις συλλογές και τις ιδέες που καθόρισαν το φετινό ντύσιμο και κατά επέκταση τις αγορές μας.

Ο στιλιστικός απολογισμός του 2021 | Τι θα αφήσουμε πίσω μας;

Φέτος η βιομηχανία της μόδας θέλησε πιο πολύ από ποτέ να μας προσφέρει όσα στερηθήκαμε στους κατ' οίκον περιορισμούς. Οι τάσεις είχαν σίγουρα μαξιμαλιστική διάθεση και μία νοσταλγική χροιά. Είδαμε αμέτρητα κομμάτια από διαφορετικές δεκαετίες να επιστρέφουν στα φετινά trends με κάποια να είναι επιτυχημένα και με άλλα να θέλουμε να τα ξεχάσουμε. Με τη βοήθεια των απανταχού fashionistas οι τάσεις πήραν σάρκα και οστά και τις θαυμάσαμε όλες τους στο street style αλλά και τις δικές μας εμφανίσεις. Σήμερα, λοιπόν, κάνουμε τον απολογισμό και πίσω μας θα αφήσουμε τις παρακάτω τάσεις.

Υ2Κ Fashion | Με πρωτεργάτριες την Bella Hadid και την Dua Lipa μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τα χαρακτηριστικά ρούχα και αξεσουάρ από τη δεκαετία των 00s πρέπει να μείνουν πίσω...

Loading...

Υπερβολικά μικρές τσάντες | Το μικρό μέγεθος είναι αξιαγάπητο, χρήσιμο σε κάποιες περιστάσεις και κομψό. Το υπερβολικά μικρό μέγεθος, όμως, δεν είναι πρακτικό και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο ύπαρξης του στο πιο χρήσιμο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας.

Loading...

Chunky παπούτσια | Δεν κολακεύουν καμία μας και η υπερβολικά χοντρή σόλα δεν είναι και η πιο κομψή...

Loading...

Crocks | Δεν πιστεύουμε πως έχει καμία στιλιστική αξία σαν σχέδιο. Μία κομψή flip flop ή sliders θα σου προσφέρουν την απαραίτητη άνεση και περισσότερο στιλ.

Biker shorts | Είναι ήδη ξεπερασμένα, οπότε καλύτερα να περιοριστούν στο γυμναστήριο και όχι στο street style. Ελπίζουμε να μην τα δούμε ξανά συνδυασμένα με blazers και μυτερές γόβες.

Loading...

Χαμηλοκάβαλα τζιν | Είναι σχεδόν δεδομένο πως όλες μας τα μισούμε με την καρδιά μας. Είναι άβολα και άκομψα, R.I.P low rising jeans.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ