Follow us

Ελλάδα έχεις ταλέντο | Έκανε πρεμιέρα με πολύ στιλ

Οι κριτές του show εντυπωσίασαν με τα looks τους.

ελλαδα εχεις ταλέντο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 το ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' επιστρέφοντας δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση. Οι οθόνες μας γέμισαν από έμπνευση, ενέργεια και χιούμορ, ενώ οι διαγωνιζόμενοι μας ενθουσίασαν με τα ταλέντα τους. Ανάμεσα τους ίσως να βρίσκεται ο μεγάλος νικητής, που θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθονται φέτος τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, που άλλοτε θα πατούν ''ΝΑΙ'' και άλλοτε ''ΟΧΙ'' κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα των διαγωνιζόμενων -ή βάζοντας ένας στοπ σε αυτά. Παράλληλα, θα μας καλωσορίζει και θα θέτει τον τόνο της βραδιάς ένα δυναμικό δίδυμο, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος.

Τα χθεσινοβραδινά ταλέντα ήταν πολλά και οι εμφανίσεις τους μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ωστόσο, ως λάτρεις της μόδας εμείς εστιάσαμε στις εμφανίσεις των κριτών και πιο συγκεκριμένα της Έλενας Χριστοπούλου και της Κρυσταλλίας Ρήγα. Οι δύο τους επέστρεψαν στη showbiz και στον χώρο του θεάματος και δεν θα μπορούσαν να μην αρπάξουν την ευκαιρία για να δημιουργήσουν τις ανάλογες εμφανίσεις.

Τα looks της Έλενας Χριστοπούλου και της Κρυσταλλίας Ρήγα από την πρεμιέρα του show

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές αλλαγές στα looks τους και έτσι δημιούργησαν διαφορετικά σύνολα, που σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν. Και οι δύο κριτές έπαιξαν αρκετά με τα χρώματα και περισσότερο με το πράσινο. Η Έλενα Χριστοπούλου επέλεξε και ένα διαχρονικό look, το μαύρο μικρό φόρεμα, ενώ η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα προτίμησε λεοπάρ print, φτερά, διχρωμίες και έντονα outfits.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ