Follow us

7 χειμερινά σύνολα που αποδεικνύουν πως μπορείς να είσαι κομψή ακόμα και στο πολύ κρύο

Ένα look για κάθε ημέρα της εβδομάδας για να μη ξεμείνεις ποτέ από στιλιστική έμπνευση.

street style Pixel Formula

Όσο fashionistas και αν νιώθουμε όσο κι αν γνωρίζουμε ποια ρούχα μας ταιριάζουν και ποια όχι όσο συχνά κι αν ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας, πάντα θα υπάρχουν περίοδοι που νιώθουμε πως η στιλιστική έμπνευση έχει τελειώσει. Η εποχή του χειμώνα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφού η χαμηλή θερμοκρασία και η ανάγκη για cozy σύνολα μας κάνει να νιώθουμε πως κάνουμε εκπτώσεις στο προσωπικό μας στιλ. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει, αφού υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν εσένα- και εμάς- να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά σύνολα ακόμα και στις πιο κρύες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης

#1 Ανακάλυψε νέα style icons

Στην εποχή μας, ο κόσμος του ίντερνετ και των social media είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μας προσφέρει ανεξάντλητη έμπνευση. Εάν νιώθεις πως αυτή την περίοδο το στιλ σου έχει μείνει κάπως στάσιμο και δεν έχει εξελιχθεί, σημαίνει πως είναι η στιγμή για να ανανεώσεις τις fashionistas που ακολουθείς στο Instagram ή το Tik Tok. Κάνε διάφορες αναζητήσεις, ακολούθησε τους λογαριασμούς περιοδικών μόδας και είναι σίγουρο πως θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

#2 Κάνε ανταλλαγές με τις φίλες σου

Σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου, ωστόσο δεν θέλεις να κάνεις κάποιες νέες αγορές, η ντουλάπα της καλύτερης φίλης σου είναι ο ιδανικός προορισμός. Συγκεντρώστε τα ρούχα που δεν φοράτε πλέον και ανταλλάξτε τα μεταξύ σας. Αυτός είναι δίχως αμφιβολία ο πιο εύκολος και eco friendly τρόπος για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου.

Διαβάστε Επίσης

#3 Πειραματίσου

Ο πιο σικ τρόπος για να αντιμετωπίσεις τη χαμηλή θερμοκρασία είναι να χρησιμοποιήσεις τα styling hacks για το συμφέρον σου. Δηλαδή, δημιούργησε layering στα σύνολα σου, χρησιμοποίησε αξεσουάρ όπως κασκόλ, γάντια και σκουφιά για να ομορφύνεις τις εμφανίσεις σου, πρόσθεσε περισσότερο χρώμα στα σύνολα σου. Μικρές και εύκολες κινήσεις που θα κάνουν τη διαφορά στο προσωπικό σου στιλ.

#1

Loading...

#2

Loading...

#3

Loading...

#4

Loading...

#5

Loading...

#6

Loading...

#7

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ