Follow us

Θέλεις να νιώθεις κομψή και άνετη όλη μέρα; | Αυτές οι μπότες έχουν ένα κοινό και είναι ιδανικές για εσένα

Θα ευχαριστηθείς να τις φορές για πολλές ώρες.

street style Pixel Formula

Σε συνέντευξη της, η Iris Apfel έχει αναφέρει πως "Καλύτερα να είσαι ευτυχισμένος παρά καλοντυμένος", δηλαδή καλά είναι τα ωραία ρούχα, αλλά, αν σε καταπιέζουν, τότε δεν αξίζει τον κόπο". Πέρα από το γεγονός πως συμφωνούμε απόλυτα με το style icon, θα προσθέσουμε πως ακριβώς με το ίδιο κριτήριο θα πρέπει να επιλέγουμε και τα παπούτσια που φοράμε στην καθημερινότητα μας. Το καθημερινό πρόγραμμα κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι γεμάτο με υποχρεώσεις με τις περισσότερες ημέρες να ξεκινούν νωρίς το πρωί και να τελειώνουν το βράδυ. Αυτό σημαίνει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να προτιμάς παπούτσια που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα.

Αυτό είναι το αγαπημένο styling trick των influencers για τις ημέρες με πολύ κρύο | Πώς θα το πετύχεις

Την περίοδο του χειμώνα, οι μπότες είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν στα σύνολα σου. Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει ένα στιλ μπότας που συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τις knee length μπότες με τετράγωνο τακούνι, οι οποίες είναι εξαιρετικά άνετες, αφού το είδος του τακουνιού προσφέρει σταθερότητα στο περπάτημα. Επίσης, ένας επιπλέον λόγος για να επενδύσεις σε αυτές τις μπότες είναι πως συνδυάζονται τόσο με φορέματα και φούστες όσο με παντελόνια και zip culottes. Συνεπώς, ό,τι κι αν θέλεις να φορέσεις, ένα ζευγάρι μπότες με τετράγωνο τακούνι είναι η must επιλογή.

10 ζευγάρια μπότες που ταιριάζουν τέλεια με όλα σου τα φορέματα

Όσον αφορά στις αποχρώσεις και τα μοτίβα, τα shoe trends του χειμώνα παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Εκτός από τα ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο και το καφέ, που συνδυάζονται εύκολα και θα τα φοράς για χρόνια, σού προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα statement ζευγάρι μπότες σε μοτίβα όπως το χρωματιστό snakeskin. Εναλλακτικά, αποχρώσεις όπως το μπεζ και το off white είναι εξίσου ευκολοσυνδύαστες.

Editor's Picks

Δερμάτινες Μπότες Tsakiris Mallas

Μπότες Envie Shoes

Μαύρες μπότες Geox Haralas

Μπότες JENNY FAIRY E-Papoutsia

Μπότες με τετράγωνο τακούνι Haralas

Δερμάτινες μπότες με τετράγωνο τακούνι Zara

Μαύρες μπότες Kalogirou

Μπότες με φαρδύ τακούνι Stradivarius

Μπότες μέχρι το γόνατο H&M

Μπότες σε snakeskin μοτίβο Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ