Follow us

Pregnancy Look | Οι celebrities που εξέλιξαν το στιλ της εγκυμοσύνης και αποτελούν έμπνευση

Σε κάθε στάδιο ζωής οφείλεις να νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου.

Pregnancy Look | Οι celebrities που εξέλιξαν το στιλ της εγκυμοσύνης και αποτελούν έμπνευση Splash/Ideal Images - Instagram @rihannaofficlal

Πριν περίπου 8 χρόνια η Kim Kardashian έμεινε έγκυος με το πρώτο της παιδί, τη North. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη περίοδος τόσο για την ίδια όσο και για τις υπόλοιπες γυναίκες που την παρακολουθούσαν, καθώς καθημερινά δεχόταν αμέτρητα αρνητικά σχόλια. Γιατί; Ο λόγος ήταν οι στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες αναδείκνυαν την κοιλιά της και τη θηλυκότητά της αντί να τις κρύβουν, όπως συνηθιζόταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μπορεί να μην τη συμπαθείς, μπορεί να διαφωνείς μαζί της, όμως η Kim Kardashian ήταν από τις πρώτες celebrities, που δεν συμβιβάστηκε με το τυπικό πρότυπό της εγκυμονούσας. Και πολύ καλά έκανε.

Fast Forward στο 2022 και σήμερα βλέπουμε -επιτέλους- να γιορτάζεται η εγκυμοσύνη κάθε γυναίκας, να αναδεικνύονται οι φουσκωμένες κοιλίτσες και να δοξάζεται το γυναικείο κορμί, για το γεγονός πως μπορεί να δημιουργήσει ζωή. Τόσο δυνατό είναι η το σώμα μιας γυναίκας. Γιατί, λοιπόν, να κρύβεται κάτω από loose ρούχα; Γιατί η γυναίκα πρέπει να παραδίδει τη θηλυκότητά της ακόμα και το sex appeal της στην κοινωνία που την θέλει στο σπίτι καθηλωμένη μόνο με πιτζάμες; Η γυναίκα του σήμερα δεν συμβιβάζεται και δεν παραδίνεται στον ξεπερασμένο καθωσπρεπισμό της κοινωνίας.

Οι εγκυμονούσες σήμερα είναι υπέροχες, φορούν ό,τι τους αρέσει, νιώθουν άνετα με τις αλλαγές στα κορμιά τους και δεν το κρύβουν. Η θηλυκότητά τους δεν καμουφλάρεται, αντιθέτως αντηχεί.

Loading...

Οι εγκυμονούσες celebrities που γκρεμίζουν τα αναχρονιστικά πρότυπα

Η Rihanna εδώ και μήνες εμφανιζόταν με το πιο cool street style, ενώ ήταν έγκυος. Η Kylie Jenner φορούσε τα πιο κολακευτικά knitted φορέματα, καθώς περίμενε το δεύτερό της παιδί. Η Jennifer Lawrence έγκυος περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έβαλε φωτιά στα φλας των φωτογράφων. Η Meghan Markle έκανε τις πιο κομψές εμφανίσεις με office look αισθητική. Η Eva Longoria ήταν σέξι και στην εγκυμοσύνη της. Η Beyonce έγκυος με δίδυμα και φόραγε την τελευταία λέξη της μόδας. Η Halsey και η Emily Ratajkowski φόρεσαν crop tops και στενά φορέματα μέχρι να γεννήσουν.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις γυναίκες που έδωσαν άλλο νόημα στο στιλ της εγκυμοσύνης, απενοχοποιώντας την και δίνοντας έμπνευση και κουράγιο στις γυναίκες να αγκαλιάζουν τους εαυτούς τους σε κάθε στάδιο ζωής. Το να είσαι γυναίκα μπορεί να είναι δύσκολο αλλά είναι εξίσου διασκεδαστικό και πολλές φορές σχεδόν μαγικό.

Δες παρακάτω τα looks τους.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ