Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το λευκό πουκάμισο με τον αγαπημένο τρόπο της Carrie Bradshaw

Καμία δεν φορά το λευκό πουκάμισο όπως η Ελένη Μενεγάκη.

eleni menegaki Instagram @elenimenegaki

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα κομμάτια που κάθε γυναίκα έχει στη συλλογή της, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το στιλ της. Είναι διαχρονικό, προσαρμόζεται σε διάφορα looks και πάντα υπάρχει ένας νέος ή διαφορετικός τρόπος για να το φορέσουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό το staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας φόρεσε πρόσφατα και η Ελένη Μενεγάκη, αντιγράφοντας μάλιστα ένα από τα πιο iconic σύνολα της Carrie Bradsaw. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο σε σατέν υφή με μία μίντι φούστα σε πράσινη απόχρωση και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνες γόβες.

Ένα παρόμοιο look είχε φορέσει και η αγαπημένη ηρωίδα και style icon της σειράς "Sex and the city" στο δέκατο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν. Συγκεκριμένα, η Carrie Bradshaw είχε βγει ραντεβού με τον αγαπημένο της, Mr. Big και είχε φορέσει μία μίνι πράσινη φούστα με ένα λευκό πουκάμισο. Το εν λόγω σύνολο μάλιστα σχολιάστηκε με ποικίλα σχόλια από τους fans της σειράς, αφού η φούστα της στο πίσω μέρος είχε κάποια λευκά βολάν που δεν ενθουσίασαν τις fashionistas. Ωστόσο, μέχρι σήμερα θεωρείτε ένα από τα iconic σύνολο της ηρωίδας.

Loading...

Φέτος την άνοιξη, μία από τις προσθήκες που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου είναι δίχως αμφιβολία το λευκό πουκάμισο. Είτε έχεις ήδη είτε όχι, ένα νέο λευκό πουκάμισο είναι σίγουρα must have, αφού είναι μία safe και πολύ κομψή επιλογή. Οι φούστες σε μίνι ή μίντι μήκος και σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το φούξια ή το κόκκινο είναι επίσης μία από τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Loading...

Get the Look

Κοντό σατέν πουκάμισο Stradivarius

Λευκό πουκάμισο Cos

Μακρυμάνικο πουκάμισο H&M

Πουκάμισο basic Mango

Λευκό πουκάμισο από lyocell Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ